Lord_Bad Публикувано Януари 22, 2006 Публикувано Януари 22, 2006 Свиря от няколко месеца на акустика, не се справям кой знае колко добре, но ми е забавно и ми се ще да си взема и някоя електричарка да вкарам и малко резачки, пък и да свикна и с тоя инструмент. С оглед на скромните ми качества смятам че е безсмислено да набивам много пари за китара на този етап и затова си мисля за нещо около 300-400 лева. Аз лично съм хвърлил око на серията Stagg I300. Ето един модел от нея тук: Някой има ли впечатления за качествата на този инструмент. Чух че струвал около 300 лева тук в БГ. Ако смятате че не става, препоръчайте ми някоя подобна рок ел. китара - гледах че наскоро имаше тема за някакъв друг пич дето си вземаше електричарка в тоя ценови клас, но нищо не ми допадна в нея... Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Свиря от няколко месеца на акустика, не се справям кой знае колко добре, но ми е забавно и ми се ще да си взема и някоя електричарка да вкарам и малко резачки, пък и да свикна и с тоя инструмент. С оглед на скромните ми качества смятам че е безсмислено да набивам много пари за китара на този етап и затова си мисля за нещо около 300-400 лева. Аз лично съм хвърлил око на серията Stagg I300. Ето един модел от нея тук: Някой има ли впечатления за качествата на този инструмент. Чух че струвал около 300 лева тук в БГ. Ако смятате че не става, препоръчайте ми някоя подобна рок ел. китара - гледах че наскоро имаше тема за някакъв друг пич дето си вземаше електричарка в тоя ценови клас, но нищо не ми допадна в нея... дам веднъж свирих на такава ама не ми хареса може да е от самите адаптери ли не знам...ако звучи(което ме съмнява) и ти е удобна(което е възможно)вземи я(аз не бих я взел)мисля че китарата беше около 550 лв ако не се лъжа за тези пари можеш да си намериш нещо много по добро само че няма да е ново.да кажем някои Jackson или там каквото и да е Цитирай
VOSTOK Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Има разни Уошбърни във Фактор, май има и по-евтинки. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1406 не ви ли омръзна бе хора едни и същи теми да пускате Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 22, 2006 Автор Отговорено Януари 22, 2006 (Редактирано) Хехе, такива отговори малко ме обиждат най-малко защото съм прегледал тези теми(все пак седят най-отгоре в форума и трудно се пропускат...) и точно там видях че един пич си бил купил Стаг И300 за 290 лева тук някъде. Прецених, обаче, че с оглед на желанието ми разбера повече за вашето мнение за този инструмент е разумно да пусна нова тема.... Редактирано Януари 22, 2006 от Lord_Bad Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 еми аз преди 4-5 месеца бях пуснал обява че 1 приятел продава подобна ама с 2 хъмбъкера и флойд за 300,ама тогава някой се изсмя и каза че били твърде много..нз дали тая китара още се продава ама мога да питам.. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Хехе, такива отговори малко ме обиждат най-малко защото съм прегледал тези теми(все пак седят най-отгоре в форума и трудно се пропускат...) и точно там видях че един пич си бил купил Стаг И300 за 290 лева тук някъде. Прецених, обаче, че с оглед на желанието ми разбера повече за вашето мнение за този инструмент е разумно да пусна нова тема.... евала ти праим щом си погледанал моето мнение е че тия стагг електрическите специално - не струват. поне евтините модели. няма смисъл да я вземаш. по добре некой скуаер или ямаха за тия пари Цитирай
bulby Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Да не се обиждат феновете и притежателите на китари Стагг, но според мен по-големи пръчки просто няма ! На всички Стагг-ове, който съм пипал, грифа им е бил трагедия. Като звук са може би малко по-добре... Lord_Bad - Бих ти препоръчал да обърнеш внимание на тази обява: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=7611 Имал съм такава Yamaha ERG121 и въобще съм на мнение, че тази серия е просто номер едно за този ценови клас ! Цитирай
npace Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 ако ще си взимаш стаг гледай само да не е от шперплат Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 23, 2006 Автор Отговорено Януари 23, 2006 Видях я тая обява, даже един приятел се кани да си купи тая китарка, само дето пък един друг ми разправя че бил в някъф музикален магазин, било станало някфа дума за тоя модел и продавача казал че въпреки приличния брой адаптери звука който вадела не бил на ниво, те нещата са доста субективни де, ама знае ли човек... Във всеки случай бъдете сигурно в едно - отказахте ме от Стага, така че приемам предложения всякакви пък и сам ще задълбая още из фура. Чудя се за Squier за 449 лева в технополис - и той ли е боклук като тия от 300 или за тия пари се приближава прилично до истинските Фендъри... Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 (Редактирано) Пич, аз съм от Варна и дрънкам на ей тоя същия "боклук", завзет от Технополис за 215 лева. Всъщност не съм сигурен дали е точно същия модел, защото моята е с 22 прагчета а на снимката преброявам 21. Както и да е, за китара, която по качество на изработката не се различава съществено от истински американски Фендер 215 денги си е направо кощунствена цена. Грифът е адски удобен, струните държат на всякакви махленски бендове а адаптерите не ги гледай, че са единични - прекарани през Guitar Rig вадят адския кривоч. Squier по принцип ги водят евтинажни учебни китари, но с инструмента, който си купих мога да изляза на сцена и да не се изложа.. много Вероятно могат да се намерят доста по-добри оферти и инструменти, но наистина си струва да си помислиш за този Squier. И все пак имай предвид, че Strat-овете по принцип са си блусарски/рокаджийски китари и по всеобщо компетентно мнение не стават за див метъл. Там положението владеят Jackson & Gibson :inlove: Айде, спирам дотук, че да не изръся някоя глупост (: Take care Редактирано Януари 23, 2006 от KeRRANGKid Цитирай
Zlatanov Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 вземи си всичко друго само не и Стаг а иначе Скуайера на първо време ще ти свърши работа .... Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 вземи си всичко друго само не и Стаг а иначе Скуайера на първо време ще ти свърши работа .... човека го каза аз съм с него Цитирай
rummy2002 Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Предлагам ти една Ария оригинална японска тип 'Страт' за 350лв и един Wаshburn Steve Stevens модел с флойд за 650 лв,мога да ти пратя и снимки ако искаш,а колкото до Стаг-а,си вземи някоя Ямаха или Джаксън за около 400-500 лв или Ибанез стига да намериш за тия пари някой сносен Цитирай
Recommended Posts