xlsunnamed Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 Здравейте, най-накрая дойде моментът в който ще си купувам комплект, но понеже живея в блок и няма много място ще си взимам електронен. Бюджетът ми е 700 лв. и се спрях на това: http://www.thomann.de/gb/millenium_mps200_...special_set.htm Обръщам се към вас с въпроса дали си струват или само ще си дам парите на вятъра. Благодаря предварително! Цитирай
just_drummer Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 Вчера се видях с един приятел, който има такива и казва, че вече му се счупил левия пад за ченил, солото и касата. НО пък не го знам как ги бие . Ако успееш да намериш нещо друго май ще е по-добре. Другият вариант да почакаш още малко, да събереш още малко пари и да си вземеш нещо по-добро? Цитирай
xlsunnamed Отговорено Март 9, 2010 Автор Отговорено Март 9, 2010 Това пък беше отговора който най-малко очаквах. Как трябва да ги блъскаш че да ги счупиш Цитирай
Prodrummer Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 (Редактирано) Аз съм с по - ниския клас на милениум (с червените чинели), но касата е същата. Единствения проблем при нея беше, че поради педала-боклук си купих DW, и там става гоялм бой и се беше разпоило едно кабелче но го подмениха в магазина, от който ги купих тук в БГ и никакви други проблеми не съм имал. Нещо което при тази версия е поправено предполагам са чинелите. Моите много гадно се чуват понеже по цялата дължина са пласмасови със слой гума, но тези не са така до колкото виждам. Иначе дори и звука на мойте ме кефи понеже са доста нов модел макар и ниско-бюджетен и има доста реални звуци. Използвам ги за записи на песни дори и с малко игра с волюмите и различните звуци се получава много добре. Мисля си че и при този комплект би трябвало да звучи добре... ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, ако си в панелен блок (най-вероятно), пак ще имаш малко неприятности покрай свиренето, защото вибрациите се предават надолу и в зависимост от съседите ще трябва да слагаш нещо меко под тях. Редактирано Март 9, 2010 от Prodrummer Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 на старо има хубави неща, сега точно лично аз не продавам нищо такова , но потърси из секция продавам, може да случиш на нещо (: Цитирай
nosorozitemu Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 И аз съм на мнение, че е далеч по - добре да вземеш нещо втора ръка, но по - висок клас. В раздела "продавам" има интересни оферти. Поздрави и дано да попаднеш на правилният сет. Цитирай
xlsunnamed Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 Ами потърсих но проблема е, че няма ел. барабани за по малко от 900-1000 лв. А моят "бюджет" е 700-750. Все пак благодаря! Цитирай
drumvarna Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Ако можеш да изчакаш до следващата седмица да проверя една оферта, може и да измислим нещо по- добро. Ще пиша тук като имам онформация, дано да мога да помогна! Цитирай
xlsunnamed Отговорено Март 12, 2010 Автор Отговорено Март 12, 2010 Ами ще изчкам, защото брабаните ще ми трябват след месец. Цитирай
Recommended Posts