Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, най-накрая дойде моментът в който ще си купувам комплект, но понеже живея в блок и няма много място ще си взимам електронен. Бюджетът ми е 700 лв. и се спрях на това: http://www.thomann.de/gb/millenium_mps200_...special_set.htm Обръщам се към вас с въпроса дали си струват или само ще си дам парите на вятъра. Благодаря предварително! :punk_guitar:

Отговорено

Вчера се видях с един приятел, който има такива и казва, че вече му се счупил левия пад за ченил, солото и касата.

НО пък не го знам как ги бие :punk_guitar: .

Ако успееш да намериш нещо друго май ще е по-добре.

Другият вариант да почакаш още малко, да събереш още малко пари и да си вземеш нещо по-добро?

Отговорено (Редактирано)

Аз съм с по - ниския клас на милениум (с червените чинели), но касата е същата. Единствения проблем при нея беше, че поради педала-боклук си купих DW, и там става гоялм бой и се беше разпоило едно кабелче но го подмениха в магазина, от който ги купих тук в БГ и никакви други проблеми не съм имал.

Нещо което при тази версия е поправено предполагам са чинелите. Моите много гадно се чуват понеже по цялата дължина са пласмасови със слой гума, но тези не са така до колкото виждам.

Иначе дори и звука на мойте ме кефи понеже са доста нов модел макар и ниско-бюджетен и има доста реални звуци. Използвам ги за записи на песни дори и с малко игра с волюмите и различните звуци се получава много добре. Мисля си че и при този комплект би трябвало да звучи добре...

ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, ако си в панелен блок (най-вероятно), пак ще имаш малко неприятности покрай свиренето, защото вибрациите се предават надолу и в зависимост от съседите ще трябва да слагаш нещо меко под тях.

Редактирано от Prodrummer
Отговорено

И аз съм на мнение, че е далеч по - добре да вземеш нещо втора ръка, но по - висок клас. В раздела "продавам" има интересни оферти.

Поздрави и дано да попаднеш на правилният сет. :cheers2::cheers2::headbang:

Отговорено

Ами потърсих но проблема е, че няма ел. барабани за по малко от 900-1000 лв. А моят "бюджет" е 700-750. Все пак благодаря! :)

Отговорено

Ако можеш да изчакаш до следващата седмица да проверя една оферта, може и да измислим нещо по- добро.

Ще пиша тук като имам онформация, дано да мога да помогна!