Jump to content
Българският форум за музиканти

xlsunnamed

Members
  • Мнения

    77
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от xlsunnamed

  1. Благодаря ти страшно много! Ще проверя тези дни по магазините, а ако има други които могат да дадат повече инфо са добре дошли!
  2. Благодаря за подробната информация, само ако може да те помоля да ми дадеш линка към някакъв кабел и програма, защото нищо не разбирам от такива неща. Благодаря още веднъж!
  3. http://www.thomann.de/de/millenium_mps200_...special_set.htm Това е линк към комплекта ако ще помогне.
  4. Здравейте, преди около година си поръчах Thomann комплект електронни барабани Millenium MPS-200. Засега нямам особени забележки, но не мога да разбера, защото никъде не пише, как да ги включа към компютър. Трябва ли ми някакъв специален кабел, трябва ли да инсталирам някакви драйвери на компютъра и към кой вход трябва да ги включа? Ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарен. Благодаря предварително!
  5. Здравейте, искам да попитам някой дали знае къде има бели палки. Единствените които съм виждал са сигничър на Травис Баркър, но въпросът ми е дали някъде се продават най-обикновенни палки просто да са бели, защото много искам да си взема. Благодаря предварително!
  6. Ами ще изчкам, защото брабаните ще ми трябват след месец.
  7. Ами потърсих но проблема е, че няма ел. барабани за по малко от 900-1000 лв. А моят "бюджет" е 700-750. Все пак благодаря!
  8. Това пък беше отговора който най-малко очаквах. Как трябва да ги блъскаш че да ги счупиш
  9. Здравейте, най-накрая дойде моментът в който ще си купувам комплект, но понеже живея в блок и няма много място ще си взимам електронен. Бюджетът ми е 700 лв. и се спрях на това: http://www.thomann.de/gb/millenium_mps200_...special_set.htm Обръщам се към вас с въпроса дали си струват или само ще си дам парите на вятъра. Благодаря предварително!
  10. Абе пич, не знам на кавко искаш да се учиш да свириш, но се научи да пишеш!
  11. Еми т'ва е сега. Нищо сигурен съм че и Meinl ще свършат работа. Все пак това си марка с добро име. Благодаря отново на всички.
  12. Проверих но за съжеление няма. В крайна сметка може да си поръчам тези на Meinl. Много търсих и ръкавици на Beato като тези на Ерик Кар но също не мога да намеря.
  13. Ами май за голф ръкавиците си прав. Неонгод ти от томан ли ги поръча и ако да имаше ли някакви проблеми с доставката? Интересуваме също някой знае ли от каде мога да намеря ръкавици на Ahead или Pro mark.
  14. Между другото сега се сетих, че голф ръкавиците вършат приблизително същата работа. Ако не се лъжа Фил Руд от Диси имаше такава, така че ако някой знае магазин за голф неща да казва.
  15. Наистина допира на ръката с палката е съвсем различен oт това когато си с ръкавици, но проблема е че имам доста дразнещи пришки по ръцете, а да не говарим за потенето. Това са причините които ме накараха да се замисля за ръкавици. Така че все пак ако някой може да ми даде инфо, ще съм много благодарен. Поздрави
  16. Ами благодаря много на всички. Ще пробвам с талк или бинт. Т'ва за катеричките ме уби .
  17. Ами когато свиря ми се потят ръцете и ми е по-удобно с тях. Аз съм свирил с едни на Зилджън, но те не бяха мои и човекът си ги взе обратно. И за това сега си търся.
  18. Здравейте, искам да попитам някой знае ли от къде мога да намеря ръкавици за барабани като тези: http://images.miretail.com/products/option...d/257431jpg.jpg но и други да са пак става. Обиколих цяла София но така и не намерих. Благодаря предварително!
  19. Ами като говорим за мечти, моята е тази: Това е сета на Ерик Кар от 1988 година.Върху всеки барабан (а те са много) има японския символ chikara.Не съм много сигурен, но мисля че означаваше сила.
  20. Eric Carr Ерик Кар е американски барабанист, останал в историята като барабанист на рок групата Kiss. Роден е на 12 юли 1950 в Бруклин, Ню Йорк, с името Пол Чарлс Каравело. Присъединява се към Kiss през 1980 след напускането на Питър Крис, и остава в групата до заболяването си от рак през 1991, което слага край на живота му на 24 ноември същата година. Повлиян от барабанисти като Джон Бонъм от Led Zeppelin, и Ринго Стар от The Beatles. От Джинджър Бейкър произтича интересът му към барабаните с две каси, които впоследствие използва. Псевдонимът Ерик Кар приема след постъпването си в Kiss, за да бъде в съзвучие с името на своя предшественик Питър Крис. Тогава той променя и външния си вид, обръсвайки мустаците си, и започвайки да носи на сцената грим како останалите от групата. Ерик Кар става "лисицата" в Kiss (начинът по който се гримира подчертава този образ). На концертите на Kiss, той изпълнява водещите вокали на песните "Black Diamond" и "Young And Wasted". Участва също в написването на песни като "Under The Rose" от албума "Music From The Elder" 1981, "All Hell's Breakin Lose" от "Lick It Up" 1983, и други. Последният концерт на Ерик Кар заедно с Kiss е на 9 ноември 1990 в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. По време на турнето "Hot In The Shade" започват проблеми със здравето му. Умира на 24 ноември 1991 в Ню Йорк - в един и същи ден с Фреди Меркюри от Queen. Ерик Кар оставя изключително ярка следа като рок музикант. По думите на Джин Саймънс от Kiss, той е много по-добър барабанист от Питър Крис. В албума си "Revange" от 1992, Kiss включват запис, озаглавен "Carr Jam 1981", в памет на своя колега.
  21. Здравейте! Извинявам се че ви губя от времето, но искам да попитам някой дали знае каде се намира магазина на xxxx за барабани. Защотоаз знам за този на Княз Борис но там има ел.китари и бас китари. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.