Jump to content
Българският форум за музиканти

Искам мнение за нещо което не намирам във форума - избор на китара Esp и т.н.


urgent

Recommended Posts

Здравейте на всички най-после посъбрах някой лев и скоро ще си купувам ел. китара. Пообиколих всички магазини в Бургас и Варна, гледах и по-евтини и по-скъпи китари, но се спрях на тази http://www.musicworld.bg/bg/c_362/i_20036/ESP_EC_50_BCH.html та по този повод исках да разбера мнението на другите потребители от форума (музиката която слушам: AC/DC, Whitesnake, Guns 'N' Roses, Metallica и др. но общо взето това е музиката което бих желал и да свиря като стил). Също имам и друг въпрос относно това кое кубе е по удачно http://www.musiciansbuy.com/mmMBCOM/images...all_mg15dfx.jpg (цената му е около 390лв.) или http://shop.strato.com/WebRoot/StoreNL/Sho...A503/mg15fx.jpg (цената е около 384лв) може би те са почти еднакви но има повече опции за овърдрайва на първия... ? Благодаря предварително!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колега ти хубаво си минал и разгледал, ама що не взе да пробваш нещо. Не знам вече за кой път ще се казва това. Китарите трябва да се пробват.

 

Пък за кубето няма почти никаква разлика между двата модела, така че взимай този с повече възможности.

 

И пак ... ПРОБВАЙ! преди да питаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

грешката е моя под разгледах имах предвид пробвах.... когато обикалях бях и с още един човек който е китаристи и по принцип ги разбира нещата, но все пак колкото повече мнения по добре може да изкочи нещо интересно като информация :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за упрека.

 

Значи един приятел има същата китарка която си показал от Dynacord Варна си я купи. Като за начинаещ е доста добра китара. Поне неговата бройка нямаше проблеми с интонацията и общо взето беше настроена добре. Мисля, че ще ти върши работа :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.