Jimmy Page Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 (Редактирано) Здравейте , Искам да направя запитване към съфорумците ..Винаги съм си мислел че е много лесно да намериш текста на някоя песен в интернет , но в последно време останових , че това не е съвсем вярно.Вече за пореден път пиша име на ,не толкова известна БГ песен в нета и текст не се намира(да не говорим, че и доста от известните песни е трудно да намериш в интернет пространството под формата на текстови фаил)И ми дойде идея, че би било много полезно ако се направи сайт в , който да са събрани всички или поне повечето български песни като текстове на едно място,а не разпокъсани на различни места и трудни за намиране..Та Вие на какво мнение сте ? :) Редактирано Март 2, 2010 от Jimmy Page
Hillbilly Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 За БГ песните малко хора си играят да ги пускат в нета като текст и музика..
Vlad Отговорено Март 3, 2010 Отговорено Март 3, 2010 Може да Установиш, че си написал заглавията грешно...
Abbath Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 (Редактирано) ^ Защо имам чувството, че тоя форум се превръща във форум за правопис...то бива, бива, ама във всяка втора тема... Редактирано Март 4, 2010 от Abbath
Baby Thomas Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 Какво общо има питането с този раздел на форома??? П.П. Как е, добре ли стои "фором"?
Recommended Posts