Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Posted

Чакай да мине потопът да можем да си излезем то вкъщи, пък ще решим :hysterical:

Иначе сериозно - на мен ми е все тая, стига да не е неделя - през останалото време като че ли съм свободен след 18ч :hysterical:

Posted

Нова форумна среща на 6 Август(Петък) от 20:00 пред Пощата!Дано този път се съберем повече хора :thumbup:

Posted

+ още един пловдичанин новобранец във форума само дето на 6- ти имам рожден ден и смятам да се напия :)) А ако по някое време ви се припее пишете на лично да ви кажа къде съм - има караоке и ша се размажа :))

Posted

Eeee, Васе, и ти се регистрира, значи...Честито!

Тая вечер си освободен от сбирката - празнувай както само ти си знаеш, пък вечерта ще се видим на караокето - няма как. :tomato:

Posted

Малей тва беше най-пълната и най-забавната форумна среща...Недошлите да се изядат от завист :hysterical:

• 3 weeks later...
Posted

Кога ще има пак? Нещо около 10-11 септември, какво ще кажете? (че тогава взимам аванс) :);)

• 1 month later...
Posted

Ми момче ние доста срещи направихме вече...то и скоро пак имаше нещо от сорта...Ама аз съм навит за по бира :thumbs_up:

Posted

Е, бива ли чак сега да я видя тази тема? Та, кога?

Posted

Е не знам,но ае да е малко по-рано 8 часа ми е късничко :o

Posted

Еми да кажем следващият петък 08 Август 7 часа на Пощата...Тва е само предложение може да има промяна.Освен това сигурно ще се пие в Дървенотото, така че заведение няма да коментираме хаха!