Jump to content
Българският форум за музиканти

Chuck Schuldiner

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Chuck Schuldiner

  1. Няма ли музиканти в Пловдив , дето да им се пие бира
  2. Мерната единица е инчове, като се каже 52 означава диаметър 0.052 инча на струната , слагай 52-ките и газ и ако пак има нещо нередно е добре да ти я погледне някой по-стар китарист.
  3. Предния път бяхме около 30 човека не вярвам този път да сме по-малко.
  4. Съгласен съм и ако всички са навити за предложението аз нямам нищо против , просто исказах мнение
  5. Честито и от мен за темата. Благодаря на zeratuL_x Аз не се сещам за нищо като предложение, но това е нормално пред вид факта , че съм от скоро в Пловдив , давайте идеи и ще решим всички заедно къде да си направим един як купон. ПП: А и относно такива места дето не се пие и не се пуши :Д Всичко хубаво (озвучение а у) и не искам да обидя , господина който го предложи , да не ме разбира погрешно. Дори много се зарадвах на предложението му, докато не прочетох , за 'рестрикциите', а аз имам лошия навик навсякъде освен на работа и да пия и да пуша :Д.
  6. В дървеното е супер, ако са навити всички, да пишат и срещата да бъде направо там в 20:00.
  7. Мястото е без значение , важно е да се съберем повече хора.
  8. Няма да е лошо в скоро време пак да се организираме да изпием по 1-2 бири (примерно) някаде. Ако има навити да пишат.
  9. Много добър материал, много. Наистина ще е добре такива материали да се събират в нещо като библиотека, за да са лесно достъпни (накуп всички).
  10. Това е много добра идея за сканирането на мануали по музика и споделянето им в мрежата. Не знаех , че Ал. Райчев има написан учебник. Как му е заглавието?
  11. http://www.youtube.com/watch?v=w5LmbsVn9vA Нека това бъде поздрав за всички музиканти от Пловдив
  12. В 7:30 пред пощата, нали така беше последно.
  13. Chuck Schuldiner

    Linux

    Аз съм със Убунту 9.4 и си върви с известни проблеми , които в момента се опитвам да реша А ти iakim можеш да провериш следните неща: 1. Спри си всякакви медиа плеъри ако имаш стартирани такива и затвори си и браузъра ако имаш отворен ютуб или вибокс или някакъв друг подобен сайт. 2. Изпълни `ps -ax | grep timidity` в конзолата за да се увериш , че timidity е стартиран 3. Ако tuxguitar е бил стартиран преди първа стъпка го затвори и го отвори наново. 4. Като стартираш tuxguitar със F7 се отварят настройките му и там най-отдоло в ляво има бутон Sound . Като го натиснеш се отварят настройките за звука . Във дроп-даун менюто Midi Port избери TiMidity Port 0 [128:0]. Натискаш ОК и трябва да стане. А това дето timidity не иска да вади звук едновременно с други плеъри сега ще му .... Абе за майка щях да кажа нещо ама ще ми се разсърдят модераторите, за това ще си го спестя. Дано да съм успял да помогна.
  14. Здравейте, аз бях на предната среща и съм навит за следваща такава.
  15. Страхотен китарист .... Нямам думи .... Искам табулатура или поне ноти и акордите на backing track-a Please! Please! Please!
  16. Бравo , много добре. Моля те напиши и един подобен за хармонията. Накратко: силни и слаби времена и как се определят акордите , които хармонизират една мелодия или ако знаеш линк кам нешто подобно сложи го тук. Със Здраве Ванката.
  17. Ако някой си е правил компресор сам и е станал сполучливо, нека даде схемата и по възможност и PCB изгледа на платката.
  18. Здравейте, Това ми е парвия пост в този Форум. Имам добри познания по електроника, но от много скоро свиря на китара. И ме интересуват какво правят китарните ефекти със звука, но по-подробно обяснено като за техник-електрончик . Мисля , че темата ще е полезна за много хора. Ако има някой дето е нясно нека да обясни или да даде линкове кам онлайн литература. Ако ще обяснява нека почне със Дисторшъна като най-известен сред любителите на тежкия саунд.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.