Topsun Отговорено Април 11, 2012 Отговорено Април 11, 2012 и аз сега го виждам... май на никой не му се пие )) Цитирай
Chuck Schuldiner Отговорено Юли 2, 2012 Отговорено Юли 2, 2012 Няма ли музиканти в Пловдив , дето да им се пие бира Цитирай
Planeswalker Отговорено Юли 2, 2012 Отговорено Юли 2, 2012 Ако няма - ела до Хасково - чак музиканти не смеем да се наречем, ама виж - за бирата сме първи.. цигулки :D Цитирай
Борис Отговорено Юли 2, 2012 Автор Отговорено Юли 2, 2012 ами,аз съм навит по принцип,но нещо организацията при нас куца...а ако си истинският Чък бирата ще е от мен,хаха Цитирай
Борис Отговорено Август 2, 2012 Автор Отговорено Август 2, 2012 Аре бе,хора!КАкво замряхте :? точно ся е времето за една потна,студена бира! Цитирай
Bilbo Baggins Отговорено Април 11, 2013 Отговорено Април 11, 2013 А как да няма майни .. Айде сезона е открит )! Цитирай
Sora Namo Отговорено Януари 12, 2014 Отговорено Януари 12, 2014 Наздраве, пловдивчани,наближават сезоните за биричката!!!!!! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 13, 2014 Отговорено Януари 13, 2014 Още ми се вижда студеничко за бира. Ама някое червено винце може Цитирай
savov Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Здравейте!Реших да се включа във вашата темичка за да получа препоръка за пиано бар в Пловдив. От време на време идвам, че записах магистратура в АМТИИ и някоя от вечерите ми се иска да ида на такова място във вашия град. Ще следя и ако се организирате за среща и аз съм в Пловдив по това време... и разбира се - ако нямате против да се видим и пием по нещо. Цитирай
Sora Namo Отговорено Януари 22, 2014 Отговорено Януари 22, 2014 Bee Bob Cafe , магичното местенце !!! )))))) Цитирай
savov Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 Благодаря! Намерих го във Facebook... изглежда много много интересно! 1 Цитирай
zeratuL_x Отговорено Февруари 1, 2014 Отговорено Февруари 1, 2014 Доста време мина от последните сбирки,Както съм писал в предните страници,причината беше,че тук всички са много навити,а като дойде времето за среща-тишина.Две години никой не успя да събера хора.Ако успеете да организирате среща,на която ако имам възможност ще дойда,се ангажирам отново с организацията на сбирките,но това не се случи 2 години,така че очевидно липсва желание.Дано греша. : ) Поздрави,Стефан. Цитирай
bluelemon Отговорено Август 18, 2015 Отговорено Август 18, 2015 Да вземем да пием по-един чай! Аз до сега не съм присъствал ама като гледам и вие нямате успехи Има ли желаещи да спретнем нещо? Цитирай
denislavbel Отговорено Юни 25, 2018 Отговорено Юни 25, 2018 Здравейте! Има ли развитие и организирани нещо ? Аз свиря на китара от доста време и от година две свиря сааамо сам вкъщи. Навит съм на абсолютно всякакви непритенциозни събирания и джамчета. На точното място ли съм ? (От Пловдив съм нали) Цитирай
Recommended Posts