Ivo Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 с компа умираш и се прераждаш после с китарата. тва е. ако имаш сили Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 накрая компа умира ние умираме и всички са умрели Цитирай
synchu Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 накрая компа умирание умираме и всички са умрели е'ати кеча Блиек Мьетъл и сакатлък отсекаде .... Аре са компа виновен, че някой не свири? Като се хващаш, че седиш на компа и не свириш - стани от компа и свири ...просто и лесно (и с помощ аму ечу десно - да перифразирам един наш съфорумник, че не си спомням точната фразировка )... Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Компа едва ли ще ни убие. Може само да ни скъса нервите. А това което не ни убива ни прави по-силни. Цитирай
jFog Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 копмп-а е прекрасен инструмент за смесване в домашни условия. Направо от желателен може да се каже че е и задължителен.В домашни условия можеш да се чуеш като по никой друг начин. И до там стига всичко ...според мен. Винаги има едно ''ако'' и едно ''зависи'' нали.. но просто идеята да се мъча да искарам някви китари с компа... ми звучи налудничава.Не казвам че е невъзмпжно но поради съшноста на инструмента(струни,вибрато..звукоизвличане ала бала) винаги правените китари на комп намирисват,били те акустични с дист итнт. Може би колегата губи много време просто защото все още не се е намерил,като звук да речем..в момента когато налучкаш истината всичко щи отнема 10 пъти по малко време.И удоволствоето ще е 6 въобще водопад от организми Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 накрая компа умирание умираме и всички са умрели о Шипка, как три деня драйвера крашва..... нема да се мре, ползвайте чийтове бтв хоум гиъра за компютри дето се продава в болшинството е про китарно ориентиран. Интересно ми е каква част от съфорумците, занимаващи се с домашни композиции са китаристи, според мен има-нема 99,9 проценто Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Аз не мисля че е така.Компа не убива нищо стига да не си пристрастен ако се стигне до тази фаза да УБИВА. Цитирай
Hantov Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 При условие че във всяко студио компа е незаменим помощник и да убива и да не убива, вече не може без него Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 При условие че във всяко студио компа е незаменим помощник и да убива и да не убива, вече не може без него може да не се използва ама ще звучив малко по добре от Дорс Цитирай
Recommended Posts