balombi Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 Днес ходих на рдто на един моя приятел китарист , подаръкът му беше чисто нова ел китара (нещо ,за което само бих си мечтал ). И понеже той не разбира , аз дотичах до нас и взех един моя усилвател (самоделка ) и една малка тон колона . Инстарирахме всичко боднахме китарата и боднахме в контакта усолватела в съчото време чухме некво радио и остановихме , че е хоризонт . Въпросът ми е тва някаква аномалия ли е или просто съмсе превъзбудил .
blago9696 Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Просто китарата ти хваща някви вълни от радио (според мен).Споко не си единствен наскоро четох една подобна тема за радио хоризонт.
ianev_94 Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Не се притеснявай, ние, с бандата ми, имахме същият забавен проблем. Басистът ни свиреше с усилвател-самоделка и прихващаше радио, което беше малко дразнешо, но ставаше само от време на време. Така че бичи спокойно.
Басурендер Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 (Редактирано) Това е съвсем нормално. Много групи специално търсят този ефект , като използват още по-самоделни усилватели. Например The Beatles , в една от песните(Revolution N:9) им се чува цяла емисия на BBC. Има и групи които са се посветили изцяло на този ефект като Radiohead. Нали не се сърдиш , че се шегувам. Случва се. Аз съм хващал разни радиостанции със Лель+ЛАТ на времето.. Редактирано Февруари 26, 2010 от Басурендер
herflik Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iHDsp-A6Iew Аз даже имам клипче как като си допра кабела до стената и хващам хоризонт
balombi Отговорено Февруари 26, 2010 Автор Отговорено Февруари 26, 2010 аааааааааа тва е много яко преди малко с тоя моя френд напраихме ебаси джема върху неква песен тва много ме изкефи предтавете си само сядате да репетирате пускате радиото и си репетирате
Andy_FoRResite Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Ако китарата е за 800 лева ще хване Z-Rock.
SviStyle Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Ибааа таз яка китара.Тя сама свири бре.За кой дявол и вие да се мъчите, пускате китарката в ампа и правите кавъри от раз.
chris_barnes Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Пич, тва е от усилвателя, не от китарата, както ти казаха по-горе. Свири си, нема проблеми
Rammkopf Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 +1 И аз имах подобен experience със старото си Park-че (by Marshall).
Recommended Posts