bulby Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 D minor Днес сътворих ей това за 20-30 минути, домързя ме да го разцъквам повече и реших, че поне за подложка може да свърши работа Цитирай
kiusha82 Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 http://www.4shared.com/file/228013580/6a1e0f31/gui2.html Цитирай
bulby Отговорено Февруари 23, 2010 Автор Отговорено Февруари 23, 2010 Готино си обадил, аз тъкмо бях решил, че явно е прекалено постно тракчето и на никой не му се занимава Чистата бленда симулация на класическа китара ли е? Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Много красиво. Това е всичко което посмях да изсвиря. Софт Цитирай
Бицев Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 И аз мислех, че композицийката е леко 'амбиентна' и твърде кротка да инспирира обичайните джем-герои тука, но не било така. Още едно доказателство, че не може подложката да ни е оправдание... @kiusha82: Мнооого добре! Кефят и китарките, и лиричното мислене, и мелодиката @tozi: Трудно ми е да повярвам, че можеш да изсвириш една мелодия отначало докрай както е написана, без да я 'дописваш' Дори макар с паузи : ) Което е много 'мъжко': хич не е лесно чисто музикантски, а иска и воля от тези с джазменски уклон.. Браво! При все различния подход - много красиво, и от двамата. За което може би все пак има заслуга 'невпечатляващата' темичка, а? Цитирай
bulby Отговорено Февруари 25, 2010 Автор Отговорено Февруари 25, 2010 (Редактирано) Tozi - Много стилно и нежно си го изсвирил, браво! Слушайки те все пак по един момент се надявах да излезнеш малко от мелодичната линия, но с това показваш, че си музикант, който мисли за цялостната картина, а не просто да изсипе един кашон ноти и само да демонстрира техника П.С. Надявам се скоро да пусна един доста по-жив джем трак в съвсем друг стил, където да има много повече място за изява и смени / по-богат избор от тоналности. Редактирано Февруари 25, 2010 от Angermeans Цитирай
OlolO Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Чудесно е! От мен това ЦЪК. Има какво да се иска още. Тези пръчки са ужасни. Не им е там мястото. Като ми остане свободно време ще го поизмъча още. Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Както го го чух - така го изсвирих. Стори ми се толкова красиво , че каквото и да бях изсвирил щеше да бъде излишно и щеше да развали настроението. П.п. : малко ми се е разместил китарния трак при смесването - китарата звучи навсякаде по-напред. Цитирай
bulby Отговорено Февруари 25, 2010 Автор Отговорено Февруари 25, 2010 OlolO - И пръчките и цялостния ти подход към звука са супер Адски яко включване! Цитирай
stomanow Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 Трака е наистина много хубав и беше крайно време да го окепази някой с не толкова стилно и общо взето безидейно свирене http://www.4shared.com/file/236184072/c24d4297/piano-.html Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 Съжалявам...За ужасното свирене...ужасния звук...и най-вече за липсата на идеи...Но все пак реших да се престраша...Сложих една класическа китара(записах я с микрофон за скайп така че...) Ето Поне мога да се оправдая с това, че ми е първия джем... П.С Приемам всякакви критики с отворено сърце... Цитирай
bulby Отговорено Март 8, 2010 Автор Отговорено Март 8, 2010 И аз се заиграх... цък Тонкааа, психопате... Разбърка ми менталната архитектура с това включване! И готино свирене от страната на другите колеги! Цитирай
Recommended Posts