Heavy Metal Отговорено Май 24, 2010 Отговорено Май 24, 2010 Много ми хареса!Страшен звук !А дали го има в български магазин да си го купя,че с поръчките от вънка хич не ме бива. Цитирай
petkodetosere Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Горд собственик съм на такава чудесия. Невероятен амп! Когато свиря на него, винаги съм широко усмихнат! Страшни семпли, kolio_k! Относно макс гейна - с EMG81/85 е повече от достатъчен (траш, дет...). Цитирай
SandoBG Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 Kolio, какво точно имаш предвид като казваш "известни несъгласия с чистия му канал"? Т.е., че чистият канал на Thunder e по-добър от Screamer-a ли? Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 16, 2010 Автор Отговорено Юли 16, 2010 Toва е нещо относително и до голяма степен въпрос на вкус. Но на мен, лично, чистият канал на Тъндъра ми харесва повече, за това, което свиря с него. Което разбира се не значи, че за всеки ще е така, а и до голяма степен е въпрос на лампи. Цитирай
7thString Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 Е няма брат.... то да му кажеш Engl и... няма какво друго да добавиш 1 Цитирай
Recommended Posts