Димитко Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 http://vbox7.com/play:bd8542c1 И все пак де ще ми е интересно да чуя мнение за версията щото ясно за записа, че си е зле... Цитирай
Лими Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 (Редактирано) Поредното доказателство, че пЪнкЪт, е започнал да се попикава и в собствените си гащи! Следващият му етап е реанимацията, а от там не всички излизат! Редактирано Февруари 17, 2010 от Лими Цитирай
Димитко Отговорено Февруари 17, 2010 Автор Отговорено Февруари 17, 2010 (Редактирано) Ок де, за да не се "изгъделичка" и някой друг, аз просто си го нарекок "пънк style" щото така ми идва, иначе стилово силно се надявам да е далече от пънк стила. П.п. сега като се замисля бих се радвал и на някаква по-аргументирана критика примерно "зле, баси тъпото, гадно е, тъп си, грозен си ..." важното е градивност да има :-D Редактирано Февруари 17, 2010 от Димитко Цитирай
balombi Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 (Редактирано) Според мен е добре като изпълнение (за репетиция ). Като звук е много зле (за запис от телефон или там каквото е ) . Като замисъл идеята е добра . Но като цяло на мен ми прилича на гавра с песента (не знам дали това сте искали). Според мен тази песен е направяена толко добре в оригинал и заради това всичките и кавъри изглеждат като гавра . distortion Редактирано Февруари 18, 2010 от balombi Цитирай
krisku Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 (Редактирано) На мен ми хареса изпълнението! Хареса ми и факта, че все още има хора, които не ги е срам (не, че има за какво) да се показват публично, свирейки "нашенска" музика. Супер сте, продължавайте все така! P.S.: бат'Митко, някъде бях гледал ваш кавър на ZZ Top - Gimme all your lovin', защо не го пуснеш, даже се чуваше по-хубаво, май. Редактирано Февруари 18, 2010 от krisku Цитирай
Recommended Posts