Jump to content
Българският форум за музиканти

Привет !


Recommended Posts

Здравейте ,казвам се Дамян,на 20 години съм и живея в София.Свиря на китара от 17 годишен ,самоук съм и това е най-голямата ми страст.Уча Ядрена Физика 1-ва година в МЕИ-то.Много се радвам че открих този форум ,защото хората са много услужливи и найстина има какво да се научи от всеки..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма да се плашиш

аз съм го минал тоя път

добрата новина е че математиките са 5

и само едната я взех от първи път....

частните уроци ме спасиха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bad_metal, пич, идея за проблема ти по математика: Пробвай да разбираш математиката не буквално числово и приемай числата само като начин за запис. :blink: Моят подход към точните науки е такъв, защото по принцип мисля визуално. И тогава разбирам материята, става лесно. Даже се оказва някой път приятно, просто daydreaming. А математиката в един момент даже и я позаобичах. Инак нямаше да изкарам отлични оценки при кандидатстването едно време, въпреки малкото уроци (даскала все ми казваше, че нищо няма да направя, 'щото не съм решавал 'ич задачи - между уроците нищо не пипвах). :curse: А преди това бях пълен некадърник по мат'матика (не толкоз по геометрия и стереометрия) и щях да остана на изпит веднъж. B) В крайна сметка, не мразя математиката, обаче мразя числата. Напипай си и ти по-удобна, по-интуитивна методика, отдели малко време за мислене върху мисленето си. :D

Алберт Айнщайн я е карал подобно. Даже казва: "Откак математиката навлезе в моята теория, аз вече не я разбирам тъй добре". Или пък в отговор до момиче, което му се оплаква, че има затруднения по математика, човекът й отговаря: "Не се тревожи, уверявам те, че моите проблеми по математика са далеч по-големи". :curse: Може още много да люспим темата за мисленето, ама не е за тука.

Тъй че горе главата! И много музика! B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет :)

 

И аз се боря с сесията в МЕИ-то....няма страшно-колкото и да те късат ги взимаш рано или късно....и после :metalist::metalist::metalist::):D:metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.