bad_metal Публикувано Януари 16, 2006 Публикувано Януари 16, 2006 Здравейте ,казвам се Дамян,на 20 години съм и живея в София.Свиря на китара от 17 годишен ,самоук съм и това е най-голямата ми страст.Уча Ядрена Физика 1-ва година в МЕИ-то.Много се радвам че открих този форум ,защото хората са много услужливи и найстина има какво да се научи от всеки.. Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 здрасти добре дошъл :hello: трябват повече метъли тука Цитирай
MDFk Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Добре дошъл, на добър час, наздраве ! Бирата от нас Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 добре дошъл, и успех на сесията Цитирай
bad_metal Отговорено Януари 19, 2006 Автор Отговорено Януари 19, 2006 Мерси на всички...относно сесията...Копелетата ме скъсаха на математиката Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Абе да си гледат работата! Те не разбират от математика Здрасти :hello: Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Привет К'во рабират от математика тея бре, не знаят к'во ГУБЯТ Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Добре дошъл! :hello: Гле'йте к'о ста'а, кат' се укара малко ядрена физика у музиката. Цитирай
TONY Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 няма да се плашиш аз съм го минал тоя път добрата новина е че математиките са 5 и само едната я взех от първи път.... частните уроци ме спасиха Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 bad_metal, пич, идея за проблема ти по математика: Пробвай да разбираш математиката не буквално числово и приемай числата само като начин за запис. Моят подход към точните науки е такъв, защото по принцип мисля визуално. И тогава разбирам материята, става лесно. Даже се оказва някой път приятно, просто daydreaming. А математиката в един момент даже и я позаобичах. Инак нямаше да изкарам отлични оценки при кандидатстването едно време, въпреки малкото уроци (даскала все ми казваше, че нищо няма да направя, 'щото не съм решавал 'ич задачи - между уроците нищо не пипвах). А преди това бях пълен некадърник по мат'матика (не толкоз по геометрия и стереометрия) и щях да остана на изпит веднъж. В крайна сметка, не мразя математиката, обаче мразя числата. Напипай си и ти по-удобна, по-интуитивна методика, отдели малко време за мислене върху мисленето си. Алберт Айнщайн я е карал подобно. Даже казва: "Откак математиката навлезе в моята теория, аз вече не я разбирам тъй добре". Или пък в отговор до момиче, което му се оплаква, че има затруднения по математика, човекът й отговаря: "Не се тревожи, уверявам те, че моите проблеми по математика са далеч по-големи". Може още много да люспим темата за мисленето, ама не е за тука. Тъй че горе главата! И много музика! Цитирай
Hantov Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Привет И аз се боря с сесията в МЕИ-то....няма страшно-колкото и да те късат ги взимаш рано или късно....и после Цитирай
Recommended Posts