Baby Thomas Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Досвалих го днес, след като вече се беше оправил сървъра. Преди малко го инсталирах и пуснах. Свири. Ма толкоз. Нещо хич не съм впечатлен засега. А семплера на NI вече ме дразни. Съмнявах се, че ще е много куц (като предните, които бях тествал) и то така се и оказа... Цитирай
anadem Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Вчера писах на съпорта им относно wav и gog файловете, хората върнаха отговор с извинения за бавния и проблемен даунлоад: Currently, our servers are undergoing maintenance to increase ouroverall download speeds and stability. We hope to have our server back to one hundred percent over the next day or two so we appreciate your patience. Once the server is back, we can help you with any other questions or concerns you might have and we'll get you the wavs and hogs. Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 and we'll get you the wavs and hogs. Цитирай
anadem Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 ^ Нарочно го оставих както е в мейла без да го променям . Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 "Hi Folks, the server is being upgraded to a quad-core system so that your downloads will be blazing fast! Please check back in 24 hours. Tюх,голямо чакане... Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 ^ Аз още не съм си получил passcode-а, а поръчах преди 2 дни Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 (Редактирано) Дяволска работа,моята поръчка е от снощи,а кея от сутринта го имам...ама то при тоя наплив стават аномалии..ебаси-сървъра още е капалъ,ще ми свършат почивните дни докато чакам... Редактирано Февруари 19, 2010 от sardaesox Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Много е добър звука,особено като се има предвид цената,addictive drums остава назад в моята класация,дори и с тия 10 кита /на SSD/.Семплера е добър,въпрос на навик/има разлика с toontrack и адитив/,но иначе си има всичко-миксер,персонални настройки за всеки отделен инструмент и т.н.С две думи-супер сделка,почвам да поръчвам експанжъни. Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Хехе, а аз още нямам pass. Почивни дни са, де...да видим утре дали ще ме огрее. Цитирай
anadem Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Вече и допълнителните файлове са активни за сваляне и скоростта е доста по-човешка. Download одисеята явно е към своя край . Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Някой от вас плати ли с дебитна карта? Аз още нямам парола...писах им 2 пъти и нямам отговор. Днес и на слейт писах пък да видим. Цитирай
Recommended Posts