the_pazzo Публикувано Февруари 14, 2010 Публикувано Февруари 14, 2010 (Редактирано) Здравейте, имам си една дилема, коя да предпочета Ibanez rg620 или Jackson dk2m. Свиря си предимно прогресив метъл, хард рок неща, искам да е versatile , както е модерно /предполагам по-универсална в превод/. Ако някой има впечатленя да помага. Редактирано Февруари 14, 2010 от MDFk Спокс, поправимо е ;)
мегатон Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Ibanez rg620,Просто по-добре е изработена и харда се дъжи по-добре
the_pazzo Отговорено Февруари 14, 2010 Автор Отговорено Февруари 14, 2010 A адаптерите: V7 V8 /Ibanez/ vs. Seymor Duncan /Jackson/.
the_pazzo Отговорено Февруари 14, 2010 Автор Отговорено Февруари 14, 2010 Тъй като Айбанеца е по-дефицитен, има малко инфо, ако някой даде нещо е добре дошло. Доколкото разбрах Айбанеца май е от престиж серията.
Harvester Of Sorrow Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Въпреки факта, че съм изперкал фен на джаксън ти препоръчвам ибанецът, който определено е по-универсален. Не съм виждал много хора да свирят хард и прогресив рок с джаксън.
the_pazzo Отговорено Февруари 15, 2010 Автор Отговорено Февруари 15, 2010 Най-вероятно ще взема Айбанеца. А това, че е на 10-тина години /отлежал /, но в добро състояние може би не трябва да ме притеснява нали?
dean_dime Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Ако няма дефекти може и да е по-добре. Много хора предпочитат да свирят на по-стари китари поради факта, че дървото е поизсъхнало и инструмента вече е изпитан.
the_pazzo Отговорено Февруари 15, 2010 Автор Отговорено Февруари 15, 2010 Човекът твърди ,че няма дефекти. Ето снимка: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1602/78...P3SFtMAm7P5.JPG
niki_jem Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Аз не бих я взел. Ако тази китара е била в това влажно помещение лошо
MDFk Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 ^@niki_jem - ??? Наистина ли мислиш, че китарата е седяла в този обществен кенеф(защото това Е обществен кенеф 100%)? Явно е за снимката; освен това ако наистина човека ще я взема първо ще я пробва и ще я види с очите си.
Slav Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 ^Тогава изниква въпроса защо човекът си е занесъл китарата в обществен кенеф, че и да я снима. Фона ли му харесва или какво ?
niki_jem Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 ^@niki_jem - ??? Наистина ли мислиш, че китарата е седяла в този обществен кенеф(защото това Е обществен кенеф 100%)? Явно е за снимката; освен това ако наистина човека ще я взема първо ще я пробва и ще я види с очите си. Точно за това не е бих я взел. Снимката говори мнооого за собственика и. Аз небих влязал там пък камоли снимки на китарата да си правя. Представям си още къде е била!!! При толкова много китари за продан в нета точно тази! Не мерси. Това е моето мнение.
the_pazzo Отговорено Февруари 15, 2010 Автор Отговорено Февруари 15, 2010 За съжаление не мога да отида и да я пробвам /за Айбанеца става въпрос/. Човекът ,който я продава е музикант, би трябвало добре да се е грижил за китарата, не знам как е попаднала китарата на това място, но предполагам, че е било временно.
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 (Редактирано) Как се хванахте за тоя обществен кенеф... niki_jem - ми ти може и да не я взимаш. Собственика бих препоръчал да изиска(ако няма) по-детайлни снимки на лак, фингърборд, прагчета и т.н. Ако може и да ти запише нещичко, още по-добре. Редактирано Февруари 15, 2010 от Evtim Djerekarov
the_pazzo Отговорено Февруари 15, 2010 Автор Отговорено Февруари 15, 2010 Снимки ще ми прати, а за записа - с различно оборудване сме и не знам до колко ще е реална представата.
Recommended Posts