velit Публикувано Февруари 12, 2010 Публикувано Февруари 12, 2010 Преди доста време бех пуснал една подобна тема, но уви никой не писа та седа искам да ви питам има ли хора който го ползват, доволни ли са и за какъв стил става мерси предварително Цитирай
velit Отговорено Февруари 12, 2010 Автор Отговорено Февруари 12, 2010 никой не пи6е :X полошината пари съм ги сабрал а понеже го няма във Райзин Форса и трябва да го поръчам пък може да не ми хареса затова молч ви Цитирай
velit Отговорено Февруари 12, 2010 Автор Отговорено Февруари 12, 2010 Само да кажа, че като цъкна да търсачката не ми излиза ни6то за6тото ми казва че не мога да пиша думи по кратки от 3 букви,затова моля помогнете Цитирай
SounDreameR Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Еми аз не съм го ползвал, но знам, че Boss са доста добри. Най-добре отиди в магазина с китарата ти и го пробвай. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 (Редактирано) Пич виж това , .Aко го пипнеш както трябва си вади звучец , въпреки ,че аз лично не харесвам Boss . Редактирано Февруари 12, 2010 от stratevcaster2 Цитирай
Andy_FoRResite Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Трябва да си много капризен на тема звук, за да не ти хареса този процесор. В смисъл, не вярвам да го взимаш да правиш концерти, въпреки че ще стане, стига да се ползва от добър изпълнител. Можеш да си дрънкаш всякакви стилове. Ползвам от скоро Диджитек РП250 и съм доволен. Чух набързо готовите ефекти на Босс-а и смело заявявам, че са много по-добри отколкото при моя. При моя ползвам само юзърските, които са 60 на брой (и то ползвам 10-ина), за разлика от Ме-20, където са "само" 30. В описанието не видях да има drum machine. Аз още не съм ползвал тази функция, защото съм далеееееч от смислената импровизация. Не казвам че няма, а че не знам да има. Няма как да хареса на всеки, защото всеки търси определен звук и предпочита определен стил музика. Чуй го как звучи с хубави китари и прецени дали ще ти върши работа специално на теб. На мен ми харесва, ако ти харесва и на теб, не виждам защо трябва да чакаш някой да ти го препоръча. Разни хора, разни вкусове, нали така?! Пак повтарям - мен ме кефи Цитирай
Yves Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Той нов в РФ сигурно е към 350-400 кинта, което за тоя процесор е страшно много. По-добре си купи от форума има втора ръка МЕ-50, които имат доста повече удобства. По-едно време се мяркаха 2-3, така че едва ли са изчерпани наличностите Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Аз си счупих главата с тоя пуст ME-50 , но звук не можах да изкарам , липсата на еквалайзер и това ,че дисторшъните са супер ,,изкълцани,, .Дали са ти братче , един tone mod ... Цитирай
wades Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Доста се е говорило и по този въпрос тъй че, надявам се това да ти е от полза ... http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=71085 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Някой от вас така, да се досети, че може да преслуша семпли в тубата? Цитирай
Сташо Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Като не толкова добър музикант пак мога да кажа, че съм фен на Boss-четата Бих казал, че ME-20 ще отива най-много на гигче. Дисторшъна кърти ваните, обаче наистина ще остана по доволен с ME-50 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 А в какъв амп щв се включва, което може би е най-важният въпрос? Цитирай
velit Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 Относно отговора на Евтим само да кажа, че ги чух и видях клипчетата в тубата, но все пак там свирят със хубави китари и ампове...а доколото моя амп е Фендер 15 Джи, а китарата ми е Скуеир с 1 двоен за 350 лв ся са 320, затова питам хората дали са доволни, за6тото не всички свирят със фендери и звука е по разли4ен от китари като мойте дано ме разбра какво искам да ти кажа Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Aми щом свириш с евтин усилвател и китара, звука със сигурност няма да е особено прекрасен с който и да е процесор. Семплите в тубата могат да покажат достатъчно ясно как звучи ефекта, особено ако намериш запис, който е правен в чистия канал на усилвателя. Цитирай
Recommended Posts