EvilMaster Публикувано Февруари 12, 2010 Публикувано Февруари 12, 2010 (Редактирано) metallica - enter sandman.mp3 Да, знам, че бъркам припева, принципно го свиря, но почна ли да записвам... Китарата ми е 30-годишен Орфендър с адаптери - болтове. На кой адаптер свиря - не знам Кубето е Roland Cube-15X. Свиря с вградения Metal Stack на максимален гейн, баса докрай, средните - 4, високите - 6. Чистата китара, барабаните и баса (доколкото се чуват) са от Guitar Pro. Редактирано Февруари 12, 2010 от EvilMaster Цитирай
R.Vengeance Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Звука като че ли можеше да бъде и по-добър,инак готено си свириш. Тряя и аз да взема да я науча таз песен. Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Къде са ти палм мютовете ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Аз споменах по Скайпа, но да го напиша и тук: 1. Трудно се чува нещо, защото качеството е кофти; 2. За тази песен има супер як бекинг, грехота е да се ползва GP5 пръднята; 3. Запиши го в мултитрак софтуер и смеси бекинга със записаната китара. И да - свири се с РМ и предимно даунстроук - така е на 90% от Металика нещата. Ето как ми се получи на мен по гореописания метод. Макар и с некадърно свирене мисля звучи по-добре. Бекинга ти го линк-нах, успех! Микс 1, Микс 2 (не можах да си избера, сори) Цитирай
Recommended Posts