JustHATEme Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 (Редактирано) ? Моля някой да обясни как се прави този малък зверо тук мисля че не само на мен ще е интересно да разбера. Имам 2 0.5w 8 ома говорителчета ще свършат ли работа и ще трябва ли нещо повече от говорителите няколко кабела (input jack от и как да го свържа ) ще ми трябва ли някаква платка правена по сложна схема която няма да разбера така или иначе ?!?!?! Редактирано Февруари 10, 2010 от JustHATEme Цитирай
Чукопад Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Има ли някой от форума, който може да направи такова? Цитирай
rinti Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Ами без платка няма как да минеш. Се пак ти трябва усилвател. В темата за ефекти правени от съфорумници имаше доста такива изпълнения. Мисля че един беше сложил тази схема - http://runoffgroove.com/ruby.html в една консерва с говорител отгоре Схемата е елементарна и освен тва има и малко кривоч. И работи, това мога да го потвърдя лично. Иначе бяха пускали една схема на "smokey amp" същата работа само дето в цигарена кутия, ама не си спомням каква беше схемата. Цитирай
JustHATEme Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 определенО ! Двата интеграла ключето и потенциометъра и буксите около монтажна платка 2 кондензатора чип 368 и схемата ама трябва да помисля за и за конекторите - за батерия/адаптер/вход за китарата, потенциометър ако ще слагам ама не за сега не мисля че ще слагам !) Цитирай
JustHATEme Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 Тя е елеметарна ама не мога да я разгадая оправям се само по снимки ! които 1 съфорумник ми предостави и ми помага в проекта ! още утре ще си купя нужните чаркове ! Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Прати на Nikifena три стека Хайнекен и сичко ш'ти направи.Даже цял кабинет. Цитирай
rinti Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Кое по-точно не можеш да й разгадаеш? Цитирай
JustHATEme Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 това 9v е батерията триъгалника е чип 2та кондензатора трябва да са от 2те му страни а интеграла/ите не знам къде са Цитирай
rinti Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) Да 9v е батерията, плюса и е към плюса и на електролитния кондензатор, а минуса към общата маса. От другото честно да ти кажа, нищо не разбрах На кое от 2 страни 2 кондензатора, обърках се . Редактирано Февруари 10, 2010 от rinti Цитирай
Radoslav40 Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Интегралите са триъгълничетата ако не се лъжа Интеграла = чип Цитирай
rinti Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Айде утре ще ти напиша подробно кое с кое да запоиш, няма да ми отнеме много време, тя схемата е проста. Цитирай
JustHATEme Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 Благодаря ! тъкмо да си набавя материалите ! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Прати на Nikifena три стека Хайнекен и сичко ш'ти направи.Даже цял кабинет. Брей, от кога Ники е станал клошар, та да работи за пиене? Хайде стига с глупостите, малко повече уважение към възможностите и усилията на човека! Цитирай
maxim09 Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Да Ви питам сериозно. Мислите ли, че с направата на това ампче може да се ползва за практис, за упражнения? Защото аз съм много скептично настроен. Цитирай
bir4o Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 И със право . Дори да се справите с електрониката , това нещо със хайфи говорителче няма да свирне прилично . Имал съм оргиналното Smokey - made in USA -и говорителчето му е с твърда прозрачна пластмасова мембрана ...като това горе на видеото. Цитирай
Recommended Posts