gaahl Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Както казва заглавието .Опитах се да направя кавър на тази песен.Записах всичко от 1-я път и има някоя друга грешка при свиренето,също така барабаните изостават съвсем леко.Надявам се да ви хареса http://profile.ultimate-guitar.com/Imm0rtal/ ъплоуднал съм я тука защото незнам къде другаде.Цъкнете на моите мп3 и я чуйте Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Удивително много прилича на демо версията на тази песен от бонус диска към тоя албум. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Евала Звукът на китарите.. 1:1. Сподели settings нешо Цитирай
gaahl Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 Ами ще ти дам картинка направо с настройките,защото аз записвам през Guitar Pro 4 и това минава през еквалайзер на Рок настройка edgecrusher....да не би да ме обвиняващ нещо????? Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Благодаря И по всяка вероятност не те обвиняват. Просто бъркаш човека. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 @gaahl Само казах че звучи точно като демото, защо да те обвинявам? Радвам се когато някой прави кавър на подобни по стил парчета. Цитирай
gaahl Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 защото така го каза ,че все едно съм ъплоуднал демо версията....То е нормално да си приличат все пак е една и съща песен Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Е, не съм чак толкова глух да не открия разликите. Казах че удивително прилича, защото и на демото са само китари и барабани. Разликата при теб е, че китарите са ти моно, т.е. не са пан-нати ляво/дясно. Иначе звука е супер достоверен, дори и барабаните. Евала за което! Цитирай
gaahl Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) да разбрах какво искаш да кажеш,моя е грешката сори.Апък за пан-ването незнам как да го направя в гитар риг-а.Днес малко поплагиатствах и сложих демо солото от песента на мойта да има малко повече прилика с оригинала.Мислех да науча и него ама май Трей нещо на посоки го свири и не мога да го чуя добре и да го запомня Редактирано Февруари 10, 2010 от gaahl Цитирай
Recommended Posts