did37y Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Някой има ли наблюдения за Ibanez GRG170DX-BKN ? Струва ли си китарата ? Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Изглежда ми добра, от евтините китари на Ибанец (за начинаещ е невероятна), но златното правило на купувача е : Отиваш, пробваш , преценяваш и ако ти хареса - купуваш Цитирай
tisho0301 Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 колегата е прав,отиваш във магазина и пробваш ..... А пък ако си се спрял специално на ibanez то избери си някой друг модел,и мисля че доста е писано за тази китара потърси тук във форума,и успех със избора на китарка Цитирай
the_pazzo Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Аз си имам една такава, не знам може да е късмет ама съм страшно доволен от нея. Само ме дразни , че се разстройва честичко и скоро ще я заменя за примерно rg350/370. Цитирай
JustHATEme Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 (Редактирано) ПЪРВО я хвани в ръцете си прецени дали ти е удобна земи някои по опитен с теб да ти покаже самите възможности на китарката и тогава я купи ако ти хареса .Супер китарка като за първа ЕЛ. аз съм с Epiphone sg special и не мога да се оплача от нищо все още Редактирано Февруари 4, 2010 от JustHATEme Цитирай
dean_dime Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 (Редактирано) Предната ми китара беше такава. Когато си купувах китара тогава пробвах и Скуайър (май Афинити беше), една Ямаха (не помня каква - около 300-400 май беше) и Стаг. Тази ми беше най-удобна. За китара от нисък клас е доста удобна. Разбира се не може да се очакват чудеса (и като изключим гадното FAT10 тремоло) определено си залужава парите. Редактирано Февруари 4, 2010 от dean_dime Цитирай
SounDreameR Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Един приятел има същата китара и е доволен от нея, свири с нея от доста време (по концерти), а и плюс това този модел е известен доста хора го имат. Моето мнение е, че китарата е добра. Цитирай
mishina Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 И аз имам същата, но моята пък изобщо не се разстройва бързо... може пък да е до бройка. И аз като колегата пробвах няколко китари докато си избера - включително Squire Affinity и някакъв Stagg LP копие. Ibanez-a ми беше най-удобна и за това си взех нея. Аз лично нямам никакви оплаквания от нея, без да имам претенции, че разбирам от китари. Но направи и избора си спрямо това каква музика слушаш - това също е доста важно Успех Цитирай
zerodollarz Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 ммммммм да и аз имам същата , много е добра , и моята НЕ се разтройва често , лека е , и много удобна за мен поне. взимай не го мисли имам я от 3 месеца и не ми е правила никви проблеми пийс Цитирай
Slashy Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 И аз да питам - в кои муз. магазини и градове в България я продават? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Попрегледай назад също. В друга тема се обсъждаше съвсем същата китара. Цитирай
dean_dime Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 Моята бях я взел от малкия ЦУМ в София. Цитирай
джани Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 " РокШок е онлайн (виртуален) магазин и няма склад или място където да дойдете и да пробвате. Ще се постараем да ви дадем максимална информация за продуктите които продаваме а ако това не е достатъчно - винаги можете да отидете да ги пробвате при вносителя." Ами сега ?! Цитирай
Recommended Posts