Tozi Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 Намерих едно кавърче на Question and Answer на Пат Матини от преди преди няколко години. Бях го забравил. Интересно е да се чуеш как си свирил преди известно време. Нещо като: открийте 10те разлики. Enjoy! Question And Answer Цитирай
R.Vengeance Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Не слушам такава музика,но мисля че записа си е много интересен и приятен за слушане,в него има една такава мафиотска атмосфера от 50-те години като че ли. Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 8, 2010 Автор Отговорено Февруари 8, 2010 Радвам се че човек който "не слуша такава музика" е оценил бандитската атмосфера в звученето. Ами горе-долу това определение отговаря на ситуацията при която беше записано. Мерси. Поздрави. Цитирай
Бицев Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 За малко да го подмина това - беше се покрило под нови неща в раздела... Много гот - къде и ского е свирено? Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 Това е репетиция за финалния изпит (преди 2 години) на един приятел барабанист от Смолян. Басиста е немец. Цитирай
kiusha82 Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Тоя твоя приятел Кольо ли е?Прилича ми на неговото свирене! Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 На това се казва - джаз звук на барабаните. Различава се от метълската "ЧУП" концепция за КАСА. Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 Няма нищо де - нека стои - има резон в него "Касата" в джаза е като втори том при рок музиката (горе долу). Има и изключения - Тони Уилямс през 80те. Джак Де Жонет...... Цитирай
Recommended Posts