MetallicaFan7 Публикувано Февруари 7, 2010 Share Публикувано Февруари 7, 2010 Ако сте ползвали томан, напишете ми всичко (имам предвид доставка, езикът с който се разбрахте и мнение дали сте доволни Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Ползваи малко тая търсачка ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Гърция прецака еврото и точно в момента е много по-изгодно да се купува от английски сайтове. разликите стигат до 40-50 евро, че и повече. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
St_Eek Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Гърция прецака еврото и точно в момента е много по-изгодно да се купува от английски сайтове. разликите стигат до 40-50 евро, че и повече. Още преди стачките пазарих от този английски сайт: www.dv247.com и цените си бяха с 40-50 евро по-евтини , идва разлика голяма и от цената за доставка. Томан мн гърбят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
digidong Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 Няколко пъти съм взимал от Томан. За определени неща цените са им по-дебели от английските сайтове, за други не - просто трябва да се сравняват. Но в общи линии оскъпяването идва от ДДСто,което в БГ е 20% а в Англия е 17,5, в Германия 19...Доставката на Томан е 30евра до 31 кг, и за БГ идва до 6-7 дена работни. Досега нещата са ми идвали от Германия, никога от Гърция...В общи линии след поръчката, пращат мейл, в който ти казват колко дължиш, разбира се можеш и да я отмениш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 Ползвай малко тази търсачка ! ^Да цитирам. http://forum.muzikant.org/index.php?showto...&hl=thomann Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts