Rezachka Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 Имам един стар Орфей и ето какъв е проблема с него: Грифа нещо иска да се откача от тялото По какъв начин да го залепя ? Цитирай
Belgarad Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 (Редактирано) Махаш струните, повдигаш грифа, без да го откъртиш, поливаш в дупката лепило за дърво (примерно Бизон, Ц-200 или нещо друго, което си харесаш във форума има информация за лепилата за дърво) притискаш грифа към тялото, толкоз време колкото е посочено в опътването на лепилото, че му трябва да стегне. Избърсваш излишното лепило с влажна кърпа (лепилата за дърво обикновенно са на водна основа). После слагаш струните и отново почва джангъра Редактирано Февруари 6, 2010 от Belgarad Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 Стар, стар орфей, ама scaloop-нат Цитирай
Rezachka Отговорено Февруари 6, 2010 Автор Отговорено Февруари 6, 2010 Много ясно супер якия орфей.. аз докато чаках отговори тук не се здържах и му завих на грифа една видия и .. заспа Цитирай
Belgarad Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 Тя видията не пречи но ако слойиш и лепилце няма да сбъркаш. Цитирай
Благородникът Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 ...не се здържах и му завих на грифа една видия... Пред "Супер бонд" винаги е за предпочитане "Супер боЛТ" Това в кръга на шегата Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 аз докато чаках отговори тук не се здържах и му завих на грифа една видия и .. заспа Точно както разни чичковци са си "оправяли" кремонките преди години. Надявам се, не си спестил и малко изолирбанд Цитирай
Recommended Posts