Mephistopheles Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 (Редактирано) Здравейте, интересно ми е китари от рода на от какъв материал се правят и как се отразява това на звука им. Все пак нали звука зависи много от материала на китарата - дървото, та това е някакъв вид пластмаса, или друга сплав - не знам. Единственото което намерих в нета е, че китарата тежи УЖАСНО много.Някой свирил ли е на такава, или друга подобна, тъй като гледам много и всякакви марки китари има такива и с какви впечатления е останал. П.С. а тази е наистина красавица Редактирано Февруари 4, 2010 от Mephistopheles Цитирай
AngusYoung Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 (Редактирано) Това съм убеден че не е пластмаса.Самия вид метериал не знам.Кърк Хамет има подобна само дето в нея беше налята няква синя течност която праеше гъзарията пълна. Редактирано Февруари 4, 2010 от AngusYoung Цитирай
abductor Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Това си е баш пластмаса (практически няма и какво друго да е), какъв вид - не знам. Цитирай
sasoh Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Acrylic_glass В заглавието на самото видео пише от какво е направена. Интернет е повече за четене, отколкото за писане Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 4, 2010 Автор Отговорено Февруари 4, 2010 Мерси за инфото, а свирил ли си на подобна, как се отразява на звука ? Цитирай
sasoh Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Не съм, но едва ли не става за нищо. Със сигурност ще има клипчета и ревюта на тези китари някъде, не ги има от вчера на пазара. Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Става за имидж по концерти. Цитирай
Борис Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Хмм,може да е плексиглас гледал съм на клипче телекастър наргиле такава Цитирай
Acei Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 акрилните китари стават и за свирене един приятел си взе акрилна с форма на лес пол синя китара е много прилична единствения проблем е, че тежи в повечко поздрави Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Гъзария е, ясно е. Ако мога да се сдобия с някой такъв експлорър няма да е лошо. Цитирай
daniel.hristov Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 (Редактирано) Сигурно ще е приемлива но не мисля че засега има адекватен заместител на дървото (поне откъм звучене, за визията да кажем че може да се спори). Май-верно си е за имидж по концерти ;-) Редактирано Февруари 4, 2010 от daniel.hristov Цитирай
Recommended Posts