Gatzo Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Нали този форум е и за усмивки и добри думи В събота получих цени "Бас" съвети от ...taka li e? - a taka!!! точен, коректен, отзивчив, взаимствах от него ценни неща, огледа ми баса, коригира с ключе малко нещата, посвирихме малко на две китари-той е класа в баса и до тук всичко о.к. ама.....не пие! ни кафе иска, ни бира!!!!лош човек Хубавото е, че потвърди истината; след всяка бира, свиренето става все по-добро!!! И диска му е интересен! мерси-приятелю!!! Д-р ..ти знаеш! Цитирай
Viper-X Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 И аз искам да изкажа благодарности, даде ми доста полезни съвети за това как да си дефретна баса Цитирай
Лими Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 (Редактирано) И аз, и аз! А на мене ми подари тениска за спомен с автограф! Редактирано Февруари 7, 2010 от Лими Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 о.к. ама.....не пие! ни кафе иска, ни бира!!!! Свиленчо,пак ли грипяса баце? Цитирай
Fallenblood Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) златен човек! Редактирано Февруари 10, 2010 от Fallenblood Цитирай
Recommended Posts