boreto Отговорено Юли 9, 2013 Отговорено Юли 9, 2013 Пастата на Vater е много лесна за използване и дава супер резултати. Пробвал съм доста пасти, но другите искат яко търкане. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 9, 2013 Отговорено Юли 9, 2013 За да избегна въпросното яко търкане си купих виброшлайф. Правоъгълна основа върху кръгъл чинел се оказа тъпа комбинация. Другия път съм решил да си взема една машина за полиране... Инак препарати съм пробвал на Дънлоп фъскалката (нищо не направи и я подарих) и пръскалото на Сейбиън (по-добре). За спорта разцъках едно ъгълче с WD-40, ама нищо не стана. Цитирай
bir4o Отговорено Юли 18, 2013 Отговорено Юли 18, 2013 Един познат- полировчик - оправи моите чинели , но машините са му професионални . В дясно на снимката е стария -лъскавия във вляво е след обработката ... http://media.snimka.bg/6602/019458695.jpg?r=0 1 Цитирай
B.B.King Отговорено Юли 18, 2013 Отговорено Юли 18, 2013 Аз мойте ги чистя с WD-40 има го почти на всяка бензиностанция (малкия флакон е 3,50 мился),води се масло за отстраняване на ражда ,но се справя перфектно и с окисляването на чинелите. Този препарат е изключително вреден и канцерогенен-намерете си друг!!! Цитирай
imperor Отговорено Август 11, 2013 Отговорено Август 11, 2013 Някой да е чул, някога клисаря на някоя черква да лъска камбаните??? Иначе, за живо свирене, сигурно е "по-така", да блеЩят, както би казал дядо Вазов... Но от гледна точка на звука - тц... 1 Цитирай
Recommended Posts