Elly Публикувано Януари 11, 2006 Публикувано Януари 11, 2006 1)nickname: Elly / Ели 2)Възраст: 25 3)Образование: висше - стопанско управление в СУ 4)Вашият инструмент/и: вокал 5)Предпочитан музикален стил: олеле... 6)Вашият вдъхновител: хм... за слушане ли? за пеене ли? стига де, наистина ли някой може да посочи САМО ЕДИН ????? 7)Досегашни (не)реализирани проекти: - записана песничка с един приятел (Жоро - китара), казва се "Когато кажеш" и се намира в gmail... след малко... - другото в gmail е един кавър на г-ца Norah Jones - след два други неуспешни опита пея с група Response от м. Май, участия - Berkstock, Рок Предел и три Маски - не се знае какво още... 8)Странични интереси: ски, ролери, заведения за забавление, забавление със и без заведение, не съм се отказала от идеята за счетоводството... като се сетя още нещо, ще добавя 9)В кратце(или с две думи за вас самите): а! ми то го опише и там горе... е кво друго?! - приятно ми е да се запознаем!!! :hello: Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Приветствам те с добре дошла! :hello: Тук е много уютно и съм сигурен, че ще ти хареса. Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 :hello: На първото "Грами", което ще получиш, да споменеш форума, ей! Разговорът продължава Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Здравей вече офицялно!!! :hello: Цитирай
ronia Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Хайде добре дошла, пък като се стопли може да се срещнем на кънки. :hello: Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 (Редактирано) Хей!!! Здрасти! Добре дошла тук! Кога пак ще свирите наоколо? Поздрави от ИНТЕГРА! Редактирано Януари 12, 2006 от SGEORGE Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Здрасти и приатно прекарване с нас :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Здрасти! :hello: Чакаме те във вокалната част Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Здравей,приятно изкарване тук! Да предадеш много поздрави на Дани и да му кажеш да внимава с клавиатурите,той си знае! Цитирай
Elly Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 (Редактирано) Добре заварили! благодаря за сърдечното посрещане и топлите думи! :) дам, обещавам да се виждаме и в другите теми, и на кънки... само да се поогледам (поослушам) още малко, че тоз форум бая големичък! ТЦ ТЦ но се справям де, вече имам чувството, че познавам доста от вас отдавна ай, успех на всички в любовта! и в музиката! и в любовта към Нея! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Редактирано Януари 12, 2006 от Elly Цитирай
Termy Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 АаАаАаАаАаАаАаАаАаАаАаАа!!! Въобще не знам, какво исках да кажа. Цитирай
Recommended Posts