metalhammer Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Как лети времето и сякаш беше вчера когато ви слушах (гледах) на последния ви концерт в 3 уши 12 дек 2005 ...... Сега поне ще си имам албума във фонотеката - мерси ! Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Поздрави за албума и от мен. Цитирай
рахата Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Много благодаря за албума-кефи яко!Как си минава времето вярно!Хайде на следващото ти прибиране направете един концерт с група "Змей"-ще има много фенове,които да се домъкнат! А пък там не пречи който иска да си закупи албума ви Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 (Редактирано) Албумът е много готин и приятен за слушане! Редактирано Февруари 3, 2010 от DILETANT Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Браво, Бояне! Много хубави песни! Много талант и много музикално смирение и непринуденост! На човек му благо на душата да ви слуша! :) Поздравления за песента "Във въздуха". Лека, нежна, ефирна...мехлем просто! Със завидна лекота пееш! Припевът й става прекрасно за музикален фон на реклама на Air France! Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Браво, Бояне ! Слушах го няколко пъти откакто ми го прати. Много ме кефи ! В България пари с музика не се вадят. Хубаво си направил с този фрии даунлоуд. Поне тези като мен, които не са били на ваш концерт ще знаят какво са пропуснали и при евентуални нови изяви на ЗМЕЙ ще се радвате на fresh публика Ники. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Ем си го свалих, ем share-нах линка във Фейсбук... Аз може и да си 'мрънкам' за пеенето, но човек има достатъчно избор какво да си послуша. Пък и съм убедена, че насреща си имам музиканти, способни да мислят "в алтернативи". И това ми стига... Разбира се, ако се намират композиции и от по-различен десен (такива 'фалшиви' и 'напудрени', както им се наложи жаргонното наименование), не отказвам!!! Цитирай
Bo Yan Отговорено Февруари 27, 2010 Автор Отговорено Февруари 27, 2010 Благодаря на всички, които отделихте време да чуете албума! ето пак няколко линк-а: свали албума на Змей с един клик (+мп3, снимки, текстове и опис) стани фен на Змей във Фейсбук MySpace Цитирай
Bo Yan Отговорено Юни 3, 2016 Автор Отговорено Юни 3, 2016 (Редактирано) Възкресявам стара тема, защото направих нов сайт, качих нещата в нета, Спотифай, и т.н. Сайт на ЗмейФейсбукhttps://www.youtube.com/playlist?list=PL3jsKLIbg0nxvDhwcXu68Idjr4vZrqIjvСкоро си бях в БГ и наште ми пуснаха албума на Змей, така се смях... Не го бях слушал отдавна, а и отдавна го свалих от нета, та реших да го кача обратно, това за мен е мил спомен от едни много безметежни, младежки години. Та дано да ви донесе усмивка.Поздрави, Боян Редактирано Юни 3, 2016 от Bo Yan 1 Цитирай
Recommended Posts