Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Готово бе! Това искай от нас - да плюем. :) Приготви се, обаче да чуеш комантар от пълен лаик. Този стил ми е меко казано непознат.

Ето какво забелязвам - китарата ми звучи много "винтидж" - добрата традиция на Тони Айоми. Това прави парчето слушаемо за мен. Вие може да сте искали да е по-"модерно". Рифчетата и всичко си вървеше много добре /баса нещо ми мътнее и барабаните са леко назад - звукозаписа има кой да го оплюе/, но се обади вокала и развали всичко. Не мислите ли, че леко преиграва? Иначе има данни - дере се с желание. Освен това му сложете някакъв ефект - сухичък е.

Като цяло парчето напомня скорошна Металика - това не е комплимент. Пак казвам, че нищо не разбирам от този стил и се учудвам от себе си как чух парчето 2 пъти и го изкоментирах, което значи че по някакъв начин ме е изкефило. Има настроение, затова ще да е. :drummer:

Успех, пичове!

Отговорено (Редактирано)

:rockon: Аз пък като човек, получаващ припадъци от този стил, започнах да слушам парчето и към 30-та секунда разбира се, припаднах :P Но след като разбрах , че yotzzo го е изслушал дори два пъти, реших да не оставам по-назад и мазохистично го изслушах докрай. Няма да коментирам недодатъците* и съм приятно изненадан, че сте добри музиканти, дори гмуженето* на вокала намирам за добро! :hysterical: Давайте все така! :Piano:

П.П.

недодатъци, гмужене* - незнам дали има такива думи, ако не, значи имам принос към модерния роден език :coolp:

Редактирано от Лими
Отговорено

Едно от най-добрите български хеви - рок неща които съм слушал. :thumbs_up::hysterical: :hysterical:

Мисля,че основния вокал няма нужда да се напъва толкова - да намери баланс в дрането дотолкова доколкото звучи естествено - ефекта ще е по голям.

Само така! Интересно ми е да чуя и други ваши парчета. :godbless:

Отговорено

Мен ме кефи. Вокала също е кефещ, верно има какво да се пипне, ама като знам другите нашенски вокали как пеят си е направо перфектен.

Единствено забележки бих могъл да имам към микса и саунда на тъпаните, ама не съм достатъчно адекватен за да дам някаква градивна критика.

Концерт нещо ще има ли, преди се извиняваше с това, че нямате вокал :cheers2:

Отговорено

Парчето си е много чудесно даже, Нема нужда толко да скромничите. Студено, студено колко да е студено. Между другото редко се чува мелодия у пеенето напоследък, така че макар и да има повечко драние на места от вокала одбрявам.

Верно си е от малкото читави неща напоследък. :)

Отговорено
Мен ме кефи. Вокала също е кефещ, верно има какво да се пипне, ама като знам другите нашенски вокали как пеят си е направо перфектен.

Единствено забележки бих могъл да имам към микса и саунда на тъпаните, ама не съм достатъчно адекватен за да дам някаква градивна критика.

Концерт нещо ще има ли, преди се извиняваше с това, че нямате вокал :thumbs_up:

концерти тепърва ще има :) записахме тези демота за конкурса на радио тангра,така че ако има фенове,моля гласувайте

Отговорено (Редактирано)

Доста добро!Само не мъчете пак вокала да записва на студено че като го слушам чак ме заболява гърлото,явно много се е напънал човека.Иначе наистина има малко забележки по микса.Доста трябваше да си усиля буфера че да чуя бас и каса.Дерзайте! :)

Редактирано от Heartman