Gee Tee Age Публикувано Януари 10, 2006 Публикувано Януари 10, 2006 и в зависимост от слушаемостта да има места в класацията Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Ще е по-добре с гласуване ... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 много яка идея и аз мисля че с гласуване ще е по-яко.... Ами айде модераторите да кажат какво мислят Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Според мен трябва да се направи раздел и там да се турват всеки ден по една тема с новите предложения от предния ден заедно с анкетка за гласуване . До края на деня който искара най-много гласове влиза в класацията на последно място . На края на месеца (примерно) се прави разбор и така ... Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 за тази цел май всеки ден трябва да има авторски парчета ... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Тогава значи , когато се съберат десет (примерно) тогава да се прави анкетата . Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Ами може да правим месечна анкета, после годишна... А победителя да печели кола или екскурзия до някой остров Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 За награда може да го направим победителя модератор на форума Цитирай
jFog Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 по скоро би било по разумно да е с рейтинг или ако е класация да е поне седмична и от поне 10 парчета.Всичко е хувабо като идея,но реализацията..?пък и смисъла...? В интерес на истината за новите юзъри които не са браузвали задълбочено из Авторска музика, много неща са неизвестни.. има много готини парчета по назад в страниците..Идеята да се обърне по специално внимание на най добите неща е добра но реализацията...незнам. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 идеята да го обръщаме на съзтезание не ми допада много :think: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Аз не мисля , че ще е чак състезание . Просто хората ще си предлагат идеите , а останалите ще ги оценят . И ще е най-добре , ако няма награда ... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 идеята да го обръщаме на съзтезание не ми допада много :think: наградата е тъпа идея верно....най-много някъде отгоре да пише "...and the wiiiinnneerrr iiiiiiiiiiiiiiiiiiiissss" а иначе ще е яко да се състезаваме... някой като те ядоса и му казваш"Я се разкарай бе невежа, нашто парче е две седмици на първо място ко ми говориш за музика" Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Аз не одобрявам идеята. Още повече, нещата са с различна стилова насоченост и не е коректно да им се търси общ знаменател. Още повече, че във форума няма равен на брой хора с интереси към различните стилове, което води до пристрастност и т.н. Цитирай
Recommended Posts