Ex74 Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 Харесал съм си тия две талпи. И двете са махагонови. Едната е с някакъв стандартен бридж и INF адаптери, а другата с гибралтар и някакви LZ3 (неизвестни за мен) адаптери. Клоня към rga42-ката, но реших да питам за тия пари коя ще е по-добре? Цитирай
Acei Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Харесал съм си тия две талпи. И двете са махагонови. Едната е с някакъв стандартен бридж и INF адаптери, а другата с гибралтар и някакви LZ3 (неизвестни за мен) адаптери. Клоня към rga42-ката, но реших да питам за тия пари коя ще е по-добре? разгледай и rgr321 с EMG designed адаптери Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 23, 2010 Автор Отговорено Януари 23, 2010 EMG Designed съм чувал че са доста по-зле от стоковите на RGA42.. обаче Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Сток адаптерите винаги са зле Ако мога да съм в помощ - свирил съм на махагонова RG321 - има изключително "bright" звук, не знам на кое го дължи. И е много удобна и лека. Доколкото знам, активните Ibanez-ки адаптери на RGA-то бачкат с AA батерии. Това трябва да го провериш. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Аз съм за RG321 - INF3 и 4 адаптерите звучат доста сносно - пробвал съм няколко модела с такива, вкл. GIGER-2. Иначе като конструкция изглеждат сходни - фиксиран бридж, махагон, кленов гриф. Интересно как звучат LZ3-ките. Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 24, 2010 Автор Отговорено Януари 24, 2010 Адаптерите не ме притесняват, тъй като ако китарата се окаже сносна ще ми сложа нещо марково за адаптери. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 RGA-то, според мен. RG вече са банални. Цитирай
St_Eek Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Хаха... ох, нека ми е банален RG 2550z Prestige-a )))) Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Никой не говори за Prestige-a, там има гъзарски finish-и, уж по-фина изработка, гъзарски флойдове и т.н... И аз имам RG, но не престиж и бих го заменил за RGA. Иначе добре, изфука се. Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 24, 2010 Автор Отговорено Януари 24, 2010 Май ще отвърдя RGA42-то. Кой ли ще е най-близкия магазин до Хасково който ще я има тая китара... хм. Искам да я пробвам преди да я поръчам от томан. Цитирай
npokonu Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 RGR321, което предложи по-горе колегата е с липово тяло. Имал съм RG321 и RGA32, който на практика си е 42-ка без някакъв еквилайзер и мога да кажа твърдо "ЗА" за RG321. И със сток адаптерите пак звучи по-добре от активните адаптери на 32-ката. На мойто РГ му сложих EMG HZH4 и звукна страшно. Преди време един пич продаваше 321-ца за 450 лв http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=61573&hl= Поздрави! Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 24, 2010 Автор Отговорено Януари 24, 2010 ^ Не знам защо ама RGA42 ме кефи повече от RG321. Защо си твърдо за 321? Само адаптерите ли са причината? Също така мисля, че бриджа на гибралтар би бил по-добър от колкото стандартния на ибанез. Още повече ме объркахте. Цитирай
St_Eek Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Май ще отвърдя RGA42-то. Кой ли ще е най-близкия магазин до Хасково който ще я има тая китара... хм. Искам да я пробвам преди да я поръчам от томан. О не не, недей от томан Много режат за доставка Аз поръчвам от http://www.dv247.com. Точни са и всичко ми е идвало до сега. Китарата ми дойде за 5 дена. Английски е магазина, много голяма верига. SomeoneElse: хах ами ти нареди всичките RG-та, че са банални, нищо не каза за престижа Цитирай
INVADER Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 бе човека каза че щял да сменя адаптрите тъй че не зависи от това коя звучи по-добре, а е въпрос на вкус относно външния вид и бриджа.... ето това са мойте "талпи" http://forum.muzikant.org/index.php?showto...rt=#entry509334 ако имах вариант да сменя моята за 42-то и после да сменя и адаптрите бих го направил мн добър избор иначе Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 RGA и без това виждам ,че повече си му се надъхал , ама пробвай и двете ако можеш , и тогава взимай INF - адаптрите ги знам добри са ,но нищо особенно , RGA е с някакви нови който нямам ни най-малка представа що за чудо са но , аз винаги бих предпочел новото , абе пробвай пак ти казвам и тогава ! Цитирай
Recommended Posts