Faceless Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 Гледам на последък много кавъри се правят на Металика във форума... Реших и аз да направя един и да го кача. Слушам с много странни слушалки така, че не знам как ще е микса на вашите говорители..... дано е добре Това е любимата ми песен на Металика и е специален поздрав за james-assya, която е голяма фенка на групата http://www.4shared.com/file/196799495/74bd...ath_finish.html Пич, много ми хареса инструментала и реших да му драсна един глас отгоре... споделете кви лайна станаха http://www.4shared.com/file/205347647/b86d67f3/crepping.html П.С. Поздрава ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЗА Ася )) Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Хаха, еееееее братле евала! Много яко се е получило и гласа ти супер много ме кефи, трябва двамата заедно да праснем още някое парче някой път Цитирай
Faceless Отговорено Януари 23, 2010 Автор Отговорено Януари 23, 2010 Благодаря! Може би можеше и по-добре ама тоя студ.... ДРАМА иначе - за парчето - няма грижа - само ша го синхронизираме... Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Наистина ти пасва гласа, НО! Герс задържа на акордите, а ти задържаш, там където се "стреля". На много места задържаш вокалите, а честно казано, както и да го мисля, по-добър начин от тоя на Хетфийлд няма. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Кефи ме ефекта на гласа(стереото) но не е много подходящ за лийд вокал, по скоро двугласия или бекове, пък ако щеш и да си припяваш тихичко или пък да ревеш както на ентър сандман, но пък тука е добре, защото китарата звучи в средата и поне нещо има разкрачено и е готино двугласията на китарата отново мейдънски... абе с две думи фен съм и на двамата Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 А, те и ритъм китарите също са разкрачени - на по 70% са в ляво и дясно. Двугласията в края дето са на кварта са на по 40% едното и другото 25%. А терците в солото са на по 40% А иначе вие за тоя риф на куплетите направо ме изядохте Ще взема да я изсвиря на ново... Цитирай
Faceless Отговорено Януари 24, 2010 Автор Отговорено Януари 24, 2010 Аре... аз па ша я запиша наново хаха... снощи отидохме да правим вокална репетиция и викам дай докато загрея да попея. ама то от оя стд не си чуствам краката, ръцете - дето сме пътували към репетиционната... та спиранията са от туй ))) инак пеенето ше преминава във вибрато (ако ме разбираш) По скоро интонацията на някои изпявания не ме кефи... ама то това не е некво записване с цел, ами е тъй за фън ,тъй че даже може и да се куфее на него Цитирай
james-assya Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Ами много готино е станало . Браво, верно че гласа звучи сякаш е на концерт или е някъде отдалече но пък иначе е много добре изпята. Солото ми харесва много, иначе наистина звучи малко Мейдънски двугласието ПП Пак благодаря за поздрава Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Бравус, пичове жестоко е станало! Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Гласа е супер, много радва, но китарите на места не са така, особено на момента "DIE" ... На солото ми хареса само края, двугласието тип кавъра на Bullet For My Valentine ... Абе , бива Продължавайте все така напред! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 китарите са си точно така, само дето са разменени местата на акордите сол и фа...... вече бях написал баса по този начин без да искам и нямаше за кога да го оправям, ето защо изсвирих и китарите така...... Мерси за коментара ианче Цитирай
DeadWing Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 На майн риффа провлачвате нещо в края.Иначе гласа кефи .Като цяло е добро,само тази малка забележцица имам Цитирай
Recommended Posts