euphoriaburn Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 Извинявам се ако вече е писано и е предлагано, но не успях да намеря подобна тема. Със съквартиранта ми онзи ден си говорихме, че ще е много хубаво ако форумът има РСС, ще е много по лесно да следиш теми и раздели, да си информиран за тях. Вместо постоянно да се логваш или да си гледаш майла. Не всички ползват ИМАП с Оутлук или Тъндербърд. Примерно раздела за участия, ще е много полезно да си го имаш на РСС, информиран си на момента, планираш отиваш и Надявам се, всички да оценят благата на RSS Feed и най-скоро време да имаме възможността му се радваме и да бъдем информиране в реално време за събитията във форума. Поздрави, Радослав Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 Поглеждайки в адрес бара на браузъра ми виждам една позната икона RSS Имаме го от много време Точно предстоящи събития са вкарани вътре Цитирай
euphoriaburn Отговорено Януари 22, 2010 Автор Отговорено Януари 22, 2010 aa как примерно да си направя Live Bookmark или Widget на раздел китара, Тъй, че като дам релоад или автоматично да ми излизат заглавията на новите теми? Пример http://www.androidbg.com/forum/forum1-android-os-novini.html ето как горе в дясно има RSS Forum Feed бууквам го и си следя темите. Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 Ахааа, това е опция за всеки раздеееел... Ясничко. Ами Рафо или Мефи трябва да погледнат дали всички раздели могат да се включат в РСС-а на форума Цитирай
musicman Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Кажете какво да включим като раздели? Цитирай
euphoriaburn Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 Най-хубаво да можеш да се абонираш за всеки раздел и тема. Както вече дадох за пример форума на Android. Цитирай
Recommended Posts