blago9696 Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 К'во мислите да пост-нем нек'ви линкчета да се видим един друг, защото ми е много любопитно и съм сигурен, че доста от вас са далеч над нивото, за което говорят. Наистина вярвам, че ще видя чудесни китари и китаристи! ) И най-вече хора, които умеят да свирят. Да видим дали темата ще се развие. Поздрави!
arebegai Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 В подфорумите "Джем","Авторска музика" и "Кавъри" чух достатъчно,за да се комплексирам напълно и да предотвратя по-нанатъшни мои изяви във форума.Успех с начинанието,все пак!
yotzzo Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 (Редактирано) Мисля, че темата е подходяща за хора, които рядко или никога не постват неща в разделите "авторска музика", "кавъри", "видео", "джем", "семпли" и също така нямат майспейс с техни работи. Барабанистите и басистите си имат такива теми може би заради спецификата на инструментите си. Рядко в някое парче има соло на бас или на барабани, докато с китарни сола е пълно и всеки може да чуе съответния китарист в "целия му блясък". Сега виждам горния пост - пичове няма място за комлексиране! Свирете смело и пускайте неща за обсъждане! Това може само да ви е от полза. Свирим, за да се изразим, нали така? Ако не си показваме нещата пред другите няма да сме музиканти, а слушатели. Редактирано Януари 21, 2010 от yotzzo
fLiSk Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Не е лоша идея. Във джем раздела могат да се постват наистина неща и да се чуят, обаче така може да се види и как ги свири съответния човек. Това може да е полезно
blago9696 Отговорено Януари 21, 2010 Автор Отговорено Януари 21, 2010 Хайде никой ли няма да покаже как свири? Не се срамувайте нищо срамно няма.Нали все пак сте музиканти.
arebegai Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Това ми е китарата: Моя снимка имам в профила,а един път пробвах да свиря в тази тема http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=70568 Като ми видиш снимката,представи си ме с китарата как свиря онова нещо от темата и ето ти клипче.
synchu Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Айде стига чат. Има достатъчно теми в споменатите по-горе раздели, че и в другите, кой как свири.
Recommended Posts