Jump to content
Българският форум за музиканти

Покажи как свириш


blago9696

Recommended Posts

К'во мислите да пост-нем нек'ви линкчета да се видим един друг, защото ми е много любопитно и съм сигурен, че доста от вас са далеч над нивото, за което говорят. Наистина вярвам, че ще видя чудесни китари и китаристи! ) И най-вече хора, които умеят да свирят. Да видим дали темата ще се развие. :)

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В подфорумите "Джем","Авторска музика" и "Кавъри" чух достатъчно,за да се комплексирам напълно и да предотвратя по-нанатъшни мои изяви във форума.Успех с начинанието,все пак! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че темата е подходяща за хора, които рядко или никога не постват неща в разделите "авторска музика", "кавъри", "видео", "джем", "семпли" и също така нямат майспейс с техни работи. Барабанистите и басистите си имат такива теми може би заради спецификата на инструментите си. Рядко в някое парче има соло на бас или на барабани, докато с китарни сола е пълно и всеки може да чуе съответния китарист в "целия му блясък". :)

Сега виждам горния пост - пичове няма място за комлексиране! Свирете смело и пускайте неща за обсъждане! Това може само да ви е от полза. :) Свирим, за да се изразим, нали така? Ако не си показваме нещата пред другите няма да сме музиканти, а слушатели.

Редактирано от yotzzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лоша идея. Във джем раздела могат да се постват наистина неща и да се чуят, обаче така може да се види и как ги свири съответния човек. Това може да е полезно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е китарата:

21012010056.jpg

 

Моя снимка имам в профила,а един път пробвах да свиря в тази тема http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=70568

Като ми видиш снимката,представи си ме с китарата как свиря онова нещо от темата и ето ти клипче. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде стига чат. Има достатъчно теми в споменатите по-горе раздели, че и в другите, кой как свири.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.