Guitar_man Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Даите координати на М&G.Ako mogete
Ohial Ixela Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Guitar_Man Тъй като на няколко пъти ме набедиха за рекламно лице на M&D Аз щ'ти кажа Телефон: 02/767 100 Намира се между спирката на Окръжна и следващата,кат' хванеш 203 по посока Дружба.Малко след като тролей 5 завие. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!
bulby Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Я предложете тук репетиционни с клавир, ако се сещате за такива.
SOD Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Я предложете тук репетиционни с клавир, ако се сещате за такива. President имат на Ямаха
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Ерм .. тук в Пловдив има само една , която изглеждаше добре оборудвана .. имаше барабани , пултове и още няколко джаджи дето не разбрах за какво са. И струва 1 лев на час на цялата група :РРРР . Скоро ще започнем да ходим редовно. :violin: :guitar: Кажете още нещо за репетиционните в Пловдив, pls. Къде се намира тази? Доскоро имахме собствено "мазе", което всъщност си беше много уютно, имаше си и диванче даже и можеше да се ползва до 3 през нощта, щото беше в една "industrial" зона. Сега обаче се налага да ползваме други репетиционни, та затова ако има още някой от Пловдив нека сподели, моля. Аз знам само две - при Любо в Коматево и Студио 42 на Лъчо.
Sturmfuhrer Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Я предложете тук репетиционни с клавир, ако се сещате за такива. PJ имат клавир... а са май най-известни в София... трудно е да не ги знаеш.
bulby Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 PJ доколкото знам стават за лека музика. Затова ще ми свършат перфектна работа ! Я дайте сайт... President не искам, Княжево ми е на майната си. Edit: Дайте още няколко предложения, условието е да има клавир, да не е в крайните квартали и да не е повече от 6лв/час.
sw1tched Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Сайт май нямат, но телефоните са: 832 46 60 0887 304 922 Според мен си стават и за стабилна жица...Urban Grey и Redrum репетират там все пак
Ohial Ixela Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 В "M&D" имат няк'ъв клавир,ама е старичък... 02/ 767 100 модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!
I=====I Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 (Редактирано) Да попитам, тук някой може ли да сподели впечатления от репетиционната на т.нар. "Бохата" - Боян от Dreadlockz? Отчаяно търся прилична репетиционна в София, в която се пуши и ме насочиха към това място. ) Знам че звучи малко комично, но това за мен е сериозно неудобство. Редактирано Април 1, 2005 от I=====I
VOSTOK Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Начи хавата е следната при Бохата: не се пуши в самата репетиционна, а отвънка, при него (в другата стая) - и се пуши като е студено, щото като е топло кво ти пречи да пушиш отвън? Не съм 100% сигурен де, не сме ходили от известно време, може и да е разрешил вътре, довечера съм там и ще видя. Иначе - колоните са малко изпърдяни, но има много хора, които се кефят как им вкарват кривоч на гласа. Ние свирим там и като цяло е поносимо, а и е по-приятелско цялото усещане - Бохата е пич и не ти смърди за щяло и нещяло, което е едно от важните за мен неща в една репетиционна.
I=====I Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Хвърлете едно око и кажете какво мислите: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2478
ronia Отговорено Юни 20, 2005 Отговорено Юни 20, 2005 Пиротска'92...Търсиш Калоян Рамаданов, пак забравих за телефона... моля ви, дайте някакъв телефон за връзка с хората от тази репетиционна
[He4oBek] Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Пиротска'92...Търсиш Калоян Рамаданов, пак забравих за телефона... моля ви, дайте някакъв телефон за връзка с хората от тази репетиционна Пиротска'92 Калоян - 0886 364 564
Mozart Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Ето една нова репетиционна. Аз няма да давам мнение за нея, щото не е коректно. www.repeticionnata.com Скоро ще сложим банер тук във форума, за да е по-лесна за откриване. По-здрави!
Recommended Posts