JimBeam Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 На Чефо я знам утре ще свириме тама за 2ри път.Недостатъка е ламповите щото като си пусна ампа на меса буги и ми вади некво рок блус дето свири супер фалшиво ама утре ще видим дали ще може да го оправим.За другите реп задължително ще проверя особето тази с ямахите,че на тия стагове ме заболяха ушите последния път :Д .А и бтв този телефон домашен дето си го дал всъщност е на стара работа на пича която той е напуснал преди 1 година Преди около 2 месеца ми попадна номера и се обадих и рзбрах.Иначе мерси много за информацията!!!
Mark Avrelii Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 ... че нормално е да ти вземат за 2 часа......то така е и с паркингите из Столицата на БГ... Ти колко взимаш на час?
juliander Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 (Редактирано) Има ли нормални места за свирене? Редактирано Февруари 29, 2008 от juliander
juliander Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Как вървят тарифите в момента в София?
Свилен Бас Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 брао бе свилка кога я изтупа тая репетиционна..щяхме да свирим с тебе миналото лято...ама се объркаха нещат хванах за USA и...така вече съм в бг как е Хахаха, ми, бързо заповядвай, че нещо ми куцат 15/16-и, да ги позагладим дружно ... и кво в УСА? Има ли нормални места за свирене?Дай определение за "нормално място за свирене" и ще стане ясно дали има Как вървят тарифите в момента в София?До колкото знам, средно между 6 и 11 лв вървят часовете за свирене, но може да има и други варианти... Накратко, Жулиандер, прочети цялата тема, харесай си оферта и звънни на дадените телефони
DeadWing Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Търся в този район нещо и задължително с добър сет и прилични кубета.Ако има и мик ще е чудно.Цената стига да е убийствена няма значение.
Драго Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Едно ново студио за репетиция и демо запис. Адрес: София бул. "Янко Сакъзов" № 17 ( старият адрес на GRAFFITTI studio, парк Заимов) за контакт: 0898 33 82 13 & 0885 39 71 43 Място за кратка почивка, някъде между репетицията... и бирата
bulby Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Чудесно изглежда, ще е хубаво да споменеш и колко лв/час е репетирането?
Драго Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Чудесно изглежда, ще е хубаво да споменеш и колко лв/час е репетирането? Различна е, денем е една, нощем е друга. за запитвания на ЛС или писмата тук
vhcs Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 в Бг тия работи хич не ги умеят това ми беше мисълта ......да те коткат като клиент ,за да се зарибиш да ходиш само там ...дамммм абе венъж пусне ли ти фъндък всеки път ще ходиш и ще гледаш да се правиш по половин час на разсеян или на недозавибен само и само да не платиш повече ама да свириш ... ехехехе ходи другаде където по-добре те "зарибяват" ... ако има и безплатна бира пиши и ние да ходим там :)
Драго Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 (Редактирано) SPARK STUDIO е предназначено за денонощни репетиции и демо запис на групи, изпълнители, индивидуални музиканти, които да си подготвят репертоар или да потърсят своето собствено звучене. Студиото разполага с апаратна, акустична кабина, хранилище за музикалните инструменти, малко барче и санитарен възел. Професионалното акустично третиране дава възможност за постигането на един добър звук по време на репетиция. Апаратурата позволява да се направят едновремено два различни баланса един за репетиция (в акустичната кабина), и един за запис в реално време (в апаратната). За ползване на място се предлагат китари, синтезатори, миди клавиатура, саунд и дръм модул, акустични барабани, китарни процесори, сингъл и двоен педал за каса (кардан), и др. Студиото предлага струни, палки, колани, перца и много други консумативи от първа необходимост. Провеждат се уроци за начинаещи по солфеж, китара, пиано и ударни инструменти. Музика и аранжименти. SPARK studio отдава за концерти, музикални инструменти и озвучителна апаратура до 20 kw, сценично осветление и пиротехника. Цени за репетиция: 10,00ч - 22,00ч х 7 лв/ч, 22,00ч - 10,00ч х 9 лв/ч адрес бул."Янко Сакъзов" 17 (старият адрес на GRAFFITTI studio до куклен театър в парк Заимов) за контакт gsm: 0898 338 213 & 0885 397 143 profil na studioto Редактирано Март 24, 2008 от Драго
presidentstudio Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 (Редактирано) Вече имате възможност да записвате вашата репетиция или вашия демо запис чрез цифров миксер Yamaha 01v + MY8At ( adat interface) до 16 трака едновременно.Съща така дигиталния миксер дава възможност за запаметяване на ваши лични настройки и всеки път когато идвате в студиото да репетирате или записвате с един и същи звук. MIxing consoles : YAMAHA 01 V + MY8AT Studiomaster Diamond series 16 x 4 x 2 x 1 Channel Inline mixing Console w/ subgroup system w/ insert points on each channel PC Hardware Equipment: MARIAN - MARC A 8 IN 8 OUT ADAT М – Audio 10-In/10-Out PCI/Rack Digital Recording System with MIDI and Digital I/O DAW Software: Windows XP SE Home Edition SAMPLITUDE Abelton Live 5 Music Sequencer Microphones: SHURE SM58 SHURE D 10 SHURE D 12 SHURE D 22 AKG D 880 AKG D 3700 AKG D 60 SOLTON DK 112 BEHRINGER XM 1800 S BEHRINGER C3 CONDENSER MIC Monitors: KRK 6 ROKIT ACTIVE MONITORS BEHRINGER EVROLIVE B 1520 – 2 x400w PHONIC 2 x 250 W Periphery : BEHRINGER DSP 1000 BEHRINGER MODULIZER BEHRINGER AUTOCOM 1200 YAMAHA REV 100 DELTA REV 200 AIWA ATMS tape cassette recorder TEAC x 24 CD recorder SAMSUNG x 52 CD player Midi Equipment : E-MU SYSTEMS PROTEUS/1 XR ALESIS D5 YAMAHA PSR 240 D - DRUM SINGLE RED SHOT TRIGGERS Drums: YAMAHA STAGE COSTUM NOUVEAU 1 x 20"Bass Drum; 10, 12 - Tom Toms 14" Floor Tom 14" Snare Drum ZILDJIAN ZBT Cymbals 14 - 20" ALESIS DM 5 trigger sound module D - DRUM SINGLE RED SHOT TRIGGERS PEARL ELIMINATOR DOUBLE PEDAL Bass : BEHRINGER PRE AMP BEHRINGER ULTRABASS BX 1200 – 120 W PEАVEY Bass guitar 4 - strings Guitar : RANDALL RG 75 GUITAR AMP MARSHALL JCM 900 2 X 12 YAMAHA PACIFICA Редактирано Април 7, 2008 от presidentstudio
sevenstring Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 Някой може ли да даде актуален телефон на M&D?
Пенсионера Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Някой може ли да даде актуален телефон на M&D? 02/876-71-00
Recommended Posts