Radoslav40 Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 схема Ето с тази схема се захванах онзи ден. Питането ми е там, където пише BIAS този потенциометър защо е празна стойност. Ясно ми е, че трябва да настроя биаса спрямо лампата, която ще ползвам, но с каква стойност се прави ако някой може да даде акъл. Цитирай
Radoslav40 Отговорено Януари 19, 2010 Автор Отговорено Януари 19, 2010 е стига бе хора, вие ме убихте ... няма и един човек, който може да ме упъти ... Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Няма, няма...и в склада няма. Последния се обаждаше на "Моля", "ако обичате", и други ретро обръщения. Ама като няма, няма. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Това трябва да е тример, с който да се наглася режима на първата лампа. Предполагам 50-100К е добре. Линеен. За да можеш да си настроиш преднапрежението ще трябва да ползваш сигналгенератор и осцилоскоп или поне PC-осцилоскоп за саунд-карта. Цитирай
Radoslav40 Отговорено Януари 20, 2010 Автор Отговорено Януари 20, 2010 Благодаря ти! Можете да затворите темата Цитирай
Recommended Posts