black_skull Публикувано Януари 14, 2010 Share Публикувано Януари 14, 2010 http://www.4shared.com/file/197054989/e020...se_matters.html Enjoy... Критики и коментари са добре дошли. (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Аранжимента твой ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Януари 14, 2010 Автор Share Отговорено Януари 14, 2010 Парчето като е на Металика, аранжимента ако не е мой, то нищо мое нямаше да остане... (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Майстор си, ако се премастерира ще стане трепач Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Януари 14, 2010 Автор Share Отговорено Януари 14, 2010 Майстор си, ако се премастерира ще стане трепач Ами казвай какво по-конкретно има... за това съм го пуснал, не за да си чешам самочувствието... Виж бас не съм записвал защото не разполагам с такъв, пък "синтетичен" не искам да слагам... (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Виж, ако можеш си направи един бас, няма значение какъв ще е дори и блендата да е синти с тия китари ще си звучи доста добре, барабаните още трябва да се отворят честотно и още малко пространство по картината, китарите имат много ниски направо си бучат и дразни направи лоукът и отделно намали още на 100 херца. Парчето си го направил много мощно ще му ходят гейтнати барабани, като на Judas от албумите от 80те и painkiller от 90та.. Пак ти казвам баса е задалжителен напиши си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Брау ве, яко е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 Много интересна и смела интерпретация, браво . Значи определено си добър музикант Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 Итересна е ама е направо друга песен.Ако сложиш вокали не знам как ще звучи?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Януари 16, 2010 Автор Share Отговорено Януари 16, 2010 Ако има навити да запишат крещящи/чисти мъжки и/или чисти женски да пишат на скайп black_skull43 Аз не мога да пея по никъв начин, така че имате поле за изява. (записа е в Ре така че няма да се налага да се напрягате много) Всъщност ако има мераклия един бас може да удари. (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Януари 16, 2010 Share Отговорено Януари 16, 2010 Интерпретацията сигурно ще е интересна, но не знам дали някой ще се пробва. Аз лично истинската версия не мога да я пея, защото ми е ниска, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 Тва в ква тоналност е?!? Кефи аранжимента с тия елки, мое да пробвам някой път да запиша вокали (като съм сам вкъщи, че да не се уплаши някой ). Даже мое с един френд да пробваме - да стане някъф двуглас да ти компенсираме баса с дранье в ниските Солото също много ме кефи. Като цяло - бомба. Евала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Януари 24, 2010 Share Отговорено Януари 24, 2010 интересно а и ми харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Януари 24, 2010 Share Отговорено Януари 24, 2010 яко е и мен ме кефи , доста по-добро е от металика , ако и те можеха да правят таквиа хубави неща ... адмираций за творението Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RAMBO_RUSEV Отговорено Януари 24, 2010 Share Отговорено Януари 24, 2010 Стила определено ми прилича на този от Sonata Arctica - Still Loving you cover-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts