Janick_Gers Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 Гледам на последък много кавъри се правят на Металика във форума... Реших и аз да направя един и да го кача. Слушам с много странни слушалки така, че не знам как ще е микса на вашите говорители..... дано е добре Това е любимата ми песен на Металика и е специален поздрав за james-assya, която е голяма фенка на групата http://www.4shared.com/file/196799495/74bd...ath_finish.html Цитирай
james-assya Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Супер жестоко , обожавам тази песен, благодаря за поздрава . Ако не си против моите вокали после след като изпея Eye Of The Beholder може да изпея и Creeping Death, защото наистина ми е много любима и винаги съм си мечтала да я изпея особено заради онази част "Die, Die .... " . Супер яко си я направил и солото ме кефи. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 14, 2010 Автор Отговорено Януари 14, 2010 (Редактирано) Точно за солото малко се попритесних, щото почти никога не съм свирил Кърк Хамет и за това трябваше малко да го променя, за което моля феновете на Металика да ме извинят и да не ми се карат много Моите сола принципно са изградени на Iron Maiden идеята Редактирано Януари 14, 2010 от Janick_Gers Цитирай
james-assya Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 А досега никой не съм видяла да свири абсолютно точно соло на Металика така че Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 (Редактирано) Еее Ася.. не обиждай Юли Той ти го прави 1 към 1 като Хамет Редактирано Януари 14, 2010 от yellow nEuphoria Цитирай
Sandman Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 На мен микса ми харесва, поне на моите колони звучи добре! Единствено не ми харесва избора на барабанче, но не е болка за умиране. Голям фен съм на Металика и Creeping Death ми е в топ 10(между другото там са и още 50-60 парчета ). Според мен добра работа си свършил! Само да питам нарочно ли си направил китарата на куплета с тази пулсация? Защото така се променя целия груув(как обичам тази българска дума ) Понеже аз този риф така го "виждам". Не обръщай внимание на блендата, тя така си "ходи". Иначе много ми харесва! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 14, 2010 Автор Отговорено Януари 14, 2010 Имаш предвид, че съм изпуснал едната засечка при мютването ли? Да, знам, просто още когато я вадех песента, бях свикнал да свиря този риф по този начин, така ми беше удобно и от тогава така съм свикнал А за избора на барабанче, целта ми беше да го направя с повече ниски и повече високи за да има повече мощ, обаче нещо почва да ми криви като вдигам ниските..... та предпочетох да звучи по-скоро прилично, от колкото яко и рисковано Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 ^Мощта не идва само от EQ-то Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 14, 2010 Автор Отговорено Януари 14, 2010 При положение, че нямам избор от различни видове снеъри и кой знае какви ефекти, EQ-то най-много би помогнало. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 (Редактирано) Не ти трябват кое знае кви ефекти, само eq,gate, compressor, reverb и attacker.. във всеки хост си ги има вградени С тях се прави мощност Примерно си прав за EQ-то ако го надуеш малко на 300 хз и един слап на 4000 хз става дебело-мощно Редактирано Януари 14, 2010 от yellow nEuphoria Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Aй! Много добро! Особено частта с Die-кането. Солото наистина си личи, че не е в типа на Металика, но това не го прави слабо. Браво за свирнята и избора! А и звука е доста плътен! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 (Редактирано) За die-кането не можах точно да чуя какво свирят барабаните и да го напиша по същия начин, за тва го направих малко по-различно и наистина се получи много добре, само че ако се заслушате два акорда са разменени - фа и сол, понеже вече бях написал баса така и ме мързеше да го оправям Ето защо изсвирих направо и китарите по този начин. Редактирано Януари 15, 2010 от Janick_Gers Цитирай
james-assya Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Еее Ася.. не обиждай Юли Той ти го прави 1 към 1 като Хамет Може нямам спомен отдавна беше, когато слушах кавър от него, още бях нова тука Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 Е нали все нещо трябва да е различно....... за това е кавър Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Според мен това, което можеш да направиш за барабаните, е да набузиш volume-то. Струват ми се тихи на фона на останалото Иначе като цяло станало е яко инструменталче. Солото ме кефи (не слушам много Металика, нз как е в оригинал ). Цитирай
Recommended Posts