jFog Публикувано Януари 7, 2006 Публикувано Януари 7, 2006 копирайте този линк в браузера: http://usuarios.lycos.es/jfog/MIS.mp3 Едни повехтели чифт рифове,има някои досадни повторения на тъпаните..ама.. Сори,че все такива кратки неща слагам...надявам се да изкарам демото преди да навърша 45 Наздраве!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 (Редактирано) ухаааааааа много трепе!!!! хахах накефих се направо бе човек много сочни рифчета ааа и честит рожден ден Редактирано Януари 7, 2006 от stratocaster Цитирай
fracture Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Ухаааааа яко Как смяташ - да ги оставиш така навързани или някои от рифовете да се доразвият до отделни парчета. Цитирай
jFog Отговорено Януари 7, 2006 Автор Отговорено Януари 7, 2006 ше втасат лека полека няма де да идат Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Добро е, хвала. Добра почерпка за heavy bird day. Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Охххх напълни ми душата , само за Евала!!!! Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 много яко, аз до сега слаба твоя идея не съм чул де... супер много ми допада стила ти на свирене, сигурно защото мелодичния дет ми е любимия стил Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Много яко!!! Трябва да го довършиш! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 дейба нещо не мога да го сваля туй Цитирай
jFog Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 изтъркалях го на Джи Мейл-а :arrow: Цитирай
yakiya Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Бравос! Аз па си падам по по-бързите неща.Ама не мое да намерим барабанист да праи сосни Grind-ове тип Brutal Truth. Цитирай
Грация Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Аз не, че съм голяма разбирачка на тема китара, но ми хареса как звучи и то много. Някой горе спомена "сочно" - моята асоциация е същата. Страшно уважавам хората, които и правят, освен че свирят музика. Цитирай
hellfire Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Поздрави и от мен ! Маршо знаиш ли ко вика ? "Т'ва Morbid Angel ли е ? " Приеми го като комплимент Цитирай
jFog Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 Поздрави и от мен ! Маршо знаиш ли ко вика ? "Т'ва Morbid Angel ли е ? "Приеми го като комплимент аааааааааехее ше му плеснеш една баница от мене за рефреш! :happy: 10х пийпъл Цитирай
Recommended Posts