MR_STENCH Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Така като гледам... май само аз не съм правил скоро кавър на Metallica та... рекох да се разпиша скромно. Моля простете некадърността ми. Поздрав за всички фенове ! Eye Of The Beholder Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Златно ! Топли ми душата т'ва, че някой се сеща и за песни като тази. Ето останалото от мене Цитирай
Heartman Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Ехаа прекрасно става,де да можех да го изпея,ама съм болен,не че иначе мога Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 KeRRANGKid, много се радвам, че се реши да се включиш за да почетем подобаващо добрата стара Metallica! Добре се е получило - харесва ми ! Aко има кандидат вокалисти да не се стесняват . Мен освен в издаването на нечленоразделни гърлени звуци друго не ме бива... Цитирай
james-assya Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Супер, това ми е любима песен за свирене много я обичам, за съжаление не мога да го чуя много добре , нета ми е слаб и прекъсва постоянно а нямам място на компа да я сваля, натъпкан е до дупка трябва да чистя нещо, но ми се струва че много яко звучи, бих се кандидатирала да изпея, обаче не знам предвид всеобщото настроение относно моите вокали и Металика не знам дали ще искаш, а пък иначе аз винаги съм готова да изпея още една песен на Металика. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 ^E... то и моето "свирене" е далеч от перфектното, но и аз не съм Hetfield нищо не пречи да опитваме за кеф, нали? Така че щом ти се пее - пей. Никой не се е родил научен все пак Цитирай
james-assya Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Благодаря, тогава сега като изтиря някои неща от компа (шото имам фри само нклко GB ) ще изтегля песента . Кое да тегля първото или второто, дето някой писа че е добавял нещо но не можах да го чуя че нета ми е слаб . Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Второто е първото + солата . Изобщо не ти се налагам, но по-добре изтегли него. Цитирай
Scavenger Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 не бъди скромен,защото си се справил страхотно и даже си докарал този любим за мен звучец мойте най изскренни адмирации Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 14, 2010 Автор Отговорено Януари 14, 2010 ^Благодаря. Приличният звук се дължи до голяма степен не толкова на мен колкото на това... http://www.4shared.com/file/197166117/febc26fa/IMG_2423.html Necrophagist позна Внесох малко промени в микса защото мисля, че мааалко се поолях с LowEnd-a на китарите в предния. Eye New KeRRANGKid, ако одобряваш този може да качиш някъде трака със солата да ги намъкнем Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 да се надявам че и аз се звукна така скоро вече захранването го навих големи клизми ама здраве да е! Айде дай нещо на Deicide сякаш ампа е подходящ Цитирай
james-assya Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Е изпях го, очаквам груба и сурова критика , сигурно ще се стреснете. Малко е бруталничко . За съжаление нямах време за репетиции, станах сутринат и го записах та на места малко ми е сух гласа и малко скърцам,не бях се разгряла още, но иначе песента е лесна така че стана. Леле обаче много ме обърка на места песента от първия път, има някои дребни несъвпадения с оригинала, а накрая даже липсва цял пасаж, но при повторното минаване ги напаснах. Дано поне на някой да му хареса http://www.4shared.com/file/199584645/b61d...-_singing_.html Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 ^стига с тия wav качи го в mp3 Цитирай
Recommended Posts