balombi Публикувано Януари 11, 2010 Share Публикувано Януари 11, 2010 Първо здравейте вчера седнах да пиша едно нещо подпрях си лявата ръка на лакътя и писах ...... след като свърших пръстите на лявата ръка ми бяха изтръпнали ужасно така около един час (найстина) после хванах китарката и тръгнах да превя сол мажор с баре и ужас малкият ми пръст още бе изтръпнал почаках още малко та до сега моля ви помогнете ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 (Редактирано) Ако все още ти е изтръпнал пръста по-добре потърси чичо доктор. 2 дена изтръпнал пръст не е на добре. Може да имаш прищипан някакъв я нерв, я сухожилие... Редактирано Януари 12, 2010 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Януари 11, 2010 Автор Share Отговорено Януари 11, 2010 ще изчакам до утре за да видя дали ще мине незнам какво е това когато натисна струна все едно се сковавам в ръката някой от вас имал ли е такъв проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bakko Limited Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 Ако разчиташ на форуми, а не отидеш на лекар - по-добре питай в някой здравен/медицински форум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chipsan Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 И на мен ми се е схващала ръката след като съм спал 2 часа върху нея, но за 1-2 минути се оправи. Иди на доктор. Форумите не са място за въпроси от такова естество Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Януари 11, 2010 Автор Share Отговорено Януари 11, 2010 утре ще ида при фелшера в даскало защото да идаприличния ида му кажа боли ме малкия пръст леко не върви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chipsan Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 Вече и като ме засърби някъде отивам на доктор. Патил съм от "абе ше ми мине". За тва че по-добре иди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Чукопад Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 (Редактирано) Всъщност най-добре е да идеш на лекар, защото изтръпналият ти пръст може да означава от прещипан нерв до проблем с някой кръвоносен съд.Най - добре си иди при лекаря, той да ти каже какво ти има, защото фелдшера не само, че сигурно не е завършил и медицина, ами и най-вероятно ще те прати при личният лекар. Всъщност той е завършил медицина де, ама по добре при личния Освен това не е лекар, ами мед. сестра. Редактирано Януари 11, 2010 от Чукопад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AngusYoung Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 ^да го беше снимал по-ясно нямаше да ми стане! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Януари 12, 2010 Автор Share Отговорено Януари 12, 2010 имам добра новина БОЛКАТА СПРЯ днес като се събудих беше едвам едвам а в даскало спря благодаря за това че веднага се отзовахте на такъв проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Януари 12, 2010 Share Отговорено Януари 12, 2010 Браво, камък ми падна от сърцето! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oldman Отговорено Януари 12, 2010 Share Отговорено Януари 12, 2010 ...и друг път внимавай,аз така се подпрях лятото,че и до сега 3 пръста на дясната са ми изтръпнали.И докторите не можаха да помогнат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts