Janick_Gers Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 (Редактирано) Дано ви хареса. Малко баса като, че ли е слаб (поне на моите колони), също така по барабаните ще трябва да поработя още малко. Иначе съм добавил тригласие на някои места при китарите.... Според мен е станало яко. http://www.4shared.com/file/192209733/cce5..._aces_high.html Редактирано Януари 9, 2010 от Janick_Gers Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Чудесно изпълнение! Поздравления Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 9, 2010 Автор Отговорено Януари 9, 2010 Благодаря! Ще пооправя микса малко като нива и може би ще го кача пак Цитирай
james-assya Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Браво много Мейдънско си го докарал, обичам когато някой прави кавър и се опитва да докара и саунда на китарите, така има усещането за групата, е разбира се има изключения когато се опитваш да вкараш и свой стил. Супер ти се е получило. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 10, 2010 Автор Отговорено Януари 10, 2010 Ами любимата ми банда е все пак.... въпреки, че има още да си играя за да докарам подобен звук ан техния. Иначе сега като се сетя - на солата намалих повече високите и увеличих средите и сега като го слушам много глухо ми влизат .... ще взема да ги поотпуша малко Цитирай
james-assya Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Е не съм го слушала критично, но просто като пуснах песента и веднага ми мина през ума е тва е Мейдън. Още от първия звук така че поздравления Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Изсвирил си го малко по - бавно от Мейдън,и така звучи 10 пъти по-яко Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Само едни качествени вокали му трябват и ще стане бомба Цитирай
Recommended Posts