цветина Публикувано Януари 5, 2006 Публикувано Януари 5, 2006 певица съм и бих искала да се явя на Евровизия- имам нужда от хубава песен- някой може ли да ми помогне? Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Кажи какво точно искаш и какво предлагаш. Може да измислим нещо. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 копеле,тва как прозвуча само.... :green: Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Кажи какво точно искаш и какво предлагаш. Може да измислим нещо. И аз това питам - стилова насоченост и т.н.? Предпочитания? Това включва само музиката или и текста? Цитирай
цветина Отговорено Януари 5, 2006 Автор Отговорено Януари 5, 2006 песен ,която да е конкуретноспособна навън- нали е международен конкурс - нещо запомнящо се и свежо Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Ще си постнеш ли малко записи? Цитирай
Topsun Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 имаш ЛС.мисля,че съм доста изчерпателен в офертата,която предлагам Цитирай
цветина Отговорено Януари 6, 2006 Автор Отговорено Януари 6, 2006 благодаря на всички !намерих си песен !Да се надяваме ,че ще се получи добре! Цитирай
GLORIA123 Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Здравейте, и аз търся някой композитор, който да ми помогне.Имам няколко песни, композирала съм ги с една програмка, но не е професионална, трябва ми само някой да ми ги направи така че да звучат супер.Имат си аранжимент и всичко.Моля ви, ако някой може да ми помогне и прояви интерес нека ми пише на E-mail: gloria_ch@abv.bg.Благодаря предварително. Цитирай
Recommended Posts