euphoriaburn Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 (Редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=1h98a1ckSEo...feature=related Забележете в началото ( и не само в началото) как китариста влиза в лиид, аа на ляв канал остава фонова китара? Вярно ДВД мастерирано и миксирано ама...? БТВ, в последните години тези момчета доста добре са си стегнали саунда. Ват Да Фуск? Редактирано Януари 7, 2010 от euphoriaburn Цитирай
musicman Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Най-вероятно имат китарист зад сцената който свири тези партии. Това е чевто срещано при групи с име, не искат да вкарат още един човек и наемат съответните музиканти, които им трябват и ги държат зад сцената. Тук например Корн така свириха. Грейв Дигър също, само че те бяха скрили пианист зад сцената. Това лично съм го виждал. Предполагам и други банди правят така. Абе зад сцената е силно казано защото те седят от страни реално и гледат какво става на сцената. А аз този ефект в моята банда го постигам с луупер но трудно се държи темпо Цитирай
antonium Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Ми то от самото начало още преди солото звучат две ритъм китари - едната в ляво другата в дясно. Цитирай
Лими Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 (Редактирано) А на този клип се вижда и "скрития" китарист. С дълга черна коса, отляво седи на червено канапе зад басиста. Брояч 0:42 и 2:00 http://www.youtube.com/watch?v=emiEypU7AHM...C14&index=8 Редактирано Януари 7, 2010 от Лими Цитирай
Crimson Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 (Редактирано) Абе хич не си е скрит За справка това е китаристът на Dropbox(вече ги няма) и една банда, в коята участват всички от Godsmack без Sully. Редактирано Януари 7, 2010 от Crimson Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 8, 2010 Отговорено Януари 8, 2010 ае Роко баш с Godsmack ли се занимаваш е, стига глупости ... Цитирай
Faceless Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Обикновено Съли свири ритъм китара, а когато не свири си имат бекинг тракове, вероятно от поддържащ китарист или от тонрежисьора. Специално за концерта в <The House Of Blues> във Вегас (втория линк) участва като гост-китарист бивш член на групата, който по семейни причини е напуснал преди време - Съли го разказва това по време на концерта. Годсмак са животни и не случайно дръпнаха напред за много кратко време. Специално този акустичен концерт беше вдъхновение и за групата, с която в момента работим. Цитирай
Demiurg Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 А аз този ефект в моята банда го постигам с луупер но трудно се държи темпо Аз точно за същото си мисля, но барабаниста трябва да има метроном в ушите. Така и така тоя риф го свириш веднъж в нужното темпо, отива в луупера, и на следващия такт си правиш лиида. Остава тънкия проблем, че барабаниста трябва да е свикнал да се води по метроном. Цитирай
Recommended Posts