robtrujillo Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Привет на всички и за много години! Интересува ме дали някой притежава Rickenbacker бас, какви са мненията му за него и на каква цена може да се намери и откъде....а ако някой има и оферти за продажба на нещо такова, перфектно. Поздрави и а наздрае! Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Цената на RICKENBACKER 4001 C64S MG нов е 4698 Евро. Нов е леко немислима покупка ако нямаш възвръщаемост, втора ръка може да се продава за 3600 Евра някъде, което си е голямо намаление. Дотук усещам, че искаш да направиш преход от Стаг ВС300 към нещо по-добро, но не мислиш ли, че ти е раничко за инструмент, който струва колкото една кола? Ето ти един окуражаващ линк към един сайт, който е критерий и на който е хубаво да търсиш преди да пуснеш питане за цени тук, тъй като повечето вносители на иструменти използват този сайт за образуване на цени, та дори и за закупуване на стоки: ЦЪКНИ МЕ! Успех с покупката на Рики-то. Хубав и удобен бас е П.П. Имаш 2 дни да си намалиш подписа до размер 4 реда текст преди да го редактирам Поздрави, Виктор Цитирай
cecob Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Ако има кой да ти го донесе от щатите ще ти излезе около 2000-2500лв., стига да не си адски претенциозен относно цвят, година, 4001 или 4003 и тн. В общи линии от там далаверата е най-голяма, в европа наистина цените са зверски. Иначе не е зле да пробваш поне един преди да го купиш, защото си имат бая специфични особености- "правоъгълния гриф, тънкото тяло, многото "growl" и т.н. Информативно от САЩ ТУК най-често съм срещал за по 1500$. Поздрави Цитирай
robtrujillo Отговорено Януари 7, 2010 Автор Отговорено Януари 7, 2010 Аз питах просто от любопитство, не че смятам да скачам от стагец на рикенбекер Цитирай
papo Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 абе хора,аз видях един рикенбекер в пловдив.има един магазин за стари инструменти дето му викат мазето.намира се по пътя от гарата за центъра.и даже го пробвах.и цента му беше нещо от порядъка на 700 и няколко лева.а продавача бе склонен и да намали цената. Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Това искам да го видя с очите си Всичко е възможно, де Хората понякога продават неща, без да знаят какво продават. Цитирай
papo Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 ам идете да видите!ако е продаден вече питаите прдавача за да разберете че наистина го е имало.беше си истински рикенбекер друг е въпроса дали не е отварян нещо ,но за това няма гаранция.а този пич дето пусна темата спокоино може да си го вземе и да мине от кофти бас на много по добър.интересното брше 4е може да се изкара стерео сигнал от него.смисъл с два жака е. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Що не го взе бе,балък и аз съм виждал истински с 2 жака. Цитирай
vurbito Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Щот го зех аз В най-скоро време заминава при Bass Traffic за малък ремонт и после при Nikifena, че електрониката нещо се е*ава. Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 ^ Вече има един при Коцето! <_> Тъкмо ще е загрял после... Цитирай
cecob Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Момчета, спокойно, не е рикенбекер, японско копие е, със сменена електроника, не е хич лошо като изработка, но все пак не е рики. Върби, честито, със здраве да си го ползваш и ако размислиш да си взема пак ариа-та, евентуално Цитирай
vurbito Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Момчета, спокойно, не е рикенбекер, японско копие е, със сменена електроника, +1 На капака на родовете пише "Rikenbaker" Тези дни ще си направя нов от дърво и го пращам Цитирай
cecob Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Върби, съжалявам ако съм те засегнал, ни най-малко не съм целял подобен ефект, просто не е рик, а Греко или Ариа, но и на мен ми хареса като инструмент. Отделно те също си държат цена на запад. Иначе надписа на капака го бяха ситопечатали в някое мазе Цитирай
vurbito Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Рик копията от ариите точно са bolt on Т.е или е греко или нямам идея. Адаптерите са убийствени, ама потовете и ключето акат яко Цитирай
cecob Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 (Редактирано) Не съм съгласен- http://www.manuklangfaktur.de/Bassgalery/a...ckerkopie6.html . Ако тръгнем да задълбаваме нек тру копия на Рик в Япония са правили още Токай, Вокс, Айбанез, Еко, Уестминстър, Шафтсбъри и т.н. Просто това в "дупката" ми заприлича на Ариа или на Греко заради по-широкия гриф и наситения бърст, но естествено може и да се лъжа. Редактирано Януари 12, 2010 от cecob Цитирай
Recommended Posts