ХРИСТИЯН Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 аз свиря на тромпет и много ми харесва какьв е тромпетьт ви Цитирай
ХРИСТИЯН Отговорено Януари 5, 2010 Автор Отговорено Януари 5, 2010 има наи-различни видове БС Б Д Ц А и т.н. Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Хахаха това е малкия ... Призовавам духовата секция на форума за пълна подкрепа към детето , направо ми пълни душата колко се старае и се занимава .. (Да , на има няма 10-11 години е ) .. Занимавай се и свири , докато сме в НМУ ще помагаме с каквото можем... Да знаеш ,че професор Дюлгеров е огромно огромно съкровище ,рядко можеш да попаднеш на такъв човек.. Цитирай
ХРИСТИЯН Отговорено Януари 18, 2010 Автор Отговорено Януари 18, 2010 (Редактирано) Знам ок ама не разбрах кой си ти Редактирано Януари 23, 2010 от MDFk Цитирай
Victor94 Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Еми за да се научиш да свириш на тромпет една драсканица няма да е достатъчна. Трябва ти някой който разбира. Ако до сега не си свирил сам няма да можеш да се научиш кой знае колко. Иначе моя тромпет е Bach и съм много доволен от него. Цитирай
ХРИСТИЯН Отговорено Януари 19, 2010 Автор Отговорено Януари 19, 2010 http://library.thinkquest.org/10693/finger.html тук има,но имаш ли тромпет и се запиши при учител Цитирай
Anton Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Слушай много ама много музика. Забрави за инструмента. Не слушай само тромпетисти, но и внимавай в пеенето на вокалистите изобщо всяко едно изпълнение, което ще ти помогне да разкажеш своята история с инструмента. Цитирай
Trumi Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Аз лично имам Bach,Yamaha,Lechner,Zelmer.Хубаво е,че се занимаваш и е похвално.Моят съвет е не само да бухаш по цял ден,но и да мислиш какво пражиш докато свириш И си намери свестен учител! Цитирай
Тромпет-2-ри Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 И аз свиря на тромпет от 5 години и сега ще кандидатствам мзикалното в София Моят Тромпет е наи новият модел на "фестивал" а вашият? Цитирай
Xristian Xt Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 а може ли само да ми кажеш как се казваш може да се познаваме и аз уча там Цитирай
Xristian Xt Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 има наи-различни видове БС Б Д Ц А и т.н. имал сам предвид марка бях малък тогава Цитирай
Xristian Xt Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Аз уча тромпет в Софийското музикално,но ви благодаря само Bach StraDivarius модел 37 най-добрите Цитирай
Recommended Posts